21 / 05 / 2024

Kızkumu plajı marmaris

Kızkumu plajı marmaris

Muğla'nın Marmaris İlçesi Orhaniye Köyü'ndeki Kızkumu plajının Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatının (UNESCO) Dünya Kültürel ve Doğal Miras Listesi'nde yer alabilmesi için başlatılan çalışmalar olumlu sonuç verdi...

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Kızılbük GYO'dan 165.5 milyon TL'lik devre mülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Thermal Wellness Resort" projesinde bulunan devre mülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Ocak -28 Şubat 2022 tarihlerinde 1.031 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 165 milyon 504 bin TL oldu.

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort'un değeri belli oldu!

Kızılbük GYO tarafından Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Marmaris İçmeler'de konumlanan projenin değeri dudak uçuklattı...

Kızılbük GYO'dan 134.5 milyon TL'lik devre mülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Thermal Wellness Resort" projesinde bulunan devre mülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Aralık - 31 Aralık 2021 tarihlerinde 1.032 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 134 milyon 465 bin TL oldu.

Kızılbük GYO'dan 72.1 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projemizde bulunan devremülk ünitelerimizin ön satış işlemleri kapsamında 1 Kasım - 30 Kasım 2021 tarihleri arasında müşterilerle 72 milyon 155 bin 945 TL'lik 670 adet devre satış sözleşmesi imzalandı.

Kızılbük Thermal Wellness Resort 2. Etap Mart 2022'de ön satışta!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'teki Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 72 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 2. etabındaki 782 adet konut için inşaat çalışmalarına başlandı. Projedeki konutlar Mart 2022'de ön satışa sunulacak...

Kızkumu plajı marmaris Haberi

Kızkumu plajı marmaris

Muğla'nın Marmaris İlçesi Orhaniye Köyü'ndeki Kızkumu plajının Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatının (UNESCO) Dünya Kültürel ve Doğal Miras Listesi'nde yer alabilmesi için başlatılan çalışmalar olumlu sonuç verdi. 


Muğla Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk imzasıyla Orhaniye Muhtarı Arif Ulupınar'a bir yazı gönderildi. Yazıda bölgenin uydu fotoğraflarının çekileceği, körfezdeki akıntı ile buraya dökülen su kaynaklarının inceleneceği, Kızkumu ile Martı Marina arasındaki iskelelerin kaldırılacağı ve bu işlemler için de kaynak yaratılmaya çalışıldığı belirtildi. 


SPONSOR BULURUZ 


Marmaris Turizm ve Çevre Gönüllüleri Başkanı Filiz Ersan da UNESCO'yla görüşmelerin olumlu olduğunu ve listeye alınmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Ersan, "Elimizdeki bilgi ve doneleri ilettik. Eksiklerin giderilmesi için de çalışmalarımız sürüyor. "Kaynak yaratmak sorun olur' diye düşünülüyor ama devreye girip sponsor buluruz. 


Önümüzdeki sezon korumanın gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi....