25 / 07 / 2024

Kliksa babaların online alışveriş tecihlerini açıkladı

Kliksa babaların online alışveriş tecihlerini açıkladı

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, bağımsız araştırma kuruluşu DORinsight’a yaptırdığı “Babalar ve E-ticaret” araştırması kapsamında babaların online alışveriş tercihlerini açıkladı.

Miras paylaşımında önemli detay! Çocuklarına eşit miras bırakmayan anne ve baba hakkında yeni düzenleme...

Türkiye'de milyonlarca ebeveyn, miras dağıtımı konusunda çocukları arasında ayrım yapabiliyorlar. Fakat, kanunlara göre anne ve babaların kendi üzerine kayıtlı tapuları hayatta oldukları süre boyunca istedikleri çocuklarına bırakabilme hakları vardır.

Miras dağıtımına yeni düzenleme geliyor! Düzenleme nedir? neleri kapsar?

Son zamanlarda yaşanan yüksek enflasyon, çalışan ücretleri maalesf vatandaşları ülk sahibi olmayı imkansız hale getirirken, anne ve babaların büyük bölümü de taşınmazlarını evlatları arasında pay yaparak miras bırakıyorlar. 

Ücretlerdeki yüksek artış öğrencilerin servis kullanımını etkiledi!

Otomobil piyasasının online pazar yeri arabamcom’un son araştırması, yükselen ücretlerin okul servislerine yönelik tercihleri etkilediğini ortaya çıkardı. Katılımcıların yüzde 52’si ücretler pahalı olduğu için servis aracını tercih etmediğini söyledi.

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları ne zaman başlıyor? Detaylar burada!

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları, yeni eğitim-öğretim dönemine hızla yaklaştığımız şu günlerde öğrencilerin dikkatini çekiyor. Öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmayı amaçlayan VGM, ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvurularını online sistem üzerinden almaya hazırlanıyor.

Anne babalara müjde! Çocuğuna okul alışverişi yapacaklara tam bu kadar para yatacak!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne babaların da okul alışverişi hız kazandı. Bu kapsamda; market, giyim ve kırtasiye alışverişi yapacak vatandaşlara ING’den çok sevindirecek bir kampanya haberi geldi.

L'Occitane, Babalar Günü'nde özel tasarım hediye setleri sunuyor! 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

L'Occitane, Babalar Günü'ne özel eşsiz kokular sunuyor. CAP Cédrat, Baux ve L'Occitan hediye setleriyle babalarınızı şımartın! İşte L'Occitane'den Babalar Günü hediyeleri...

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar gününe özel kampanyalar düzenleyen firmalar bi4biri,yle yarışır gibi indirim düzenliyorlar. Teknosa'da Arzum kahve makinasını indirime soktu. Babalarını sevindirmek isteyen indirimin detaylarını merak ediyor.

MediaMarkt’tan çifte kampanya! Hem babalar hem öğrenciler sevinecek!

MediaMarkt yeni kampanyasını, Hem babaların hem karnelerin hediyesi MediaMark’ta sloganıyla ile duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Korkmaz, Çayşef Semaver'e indirim yaptı! Babalar Günü'nde çay tutkunlarına özel hediye!

Korkmaz, Babalar Günü için çaysever babalara özel bir hediye seçeneği sunuyor. Ergonomik tasarıma sahip Çayşef Semaver, pratik kullanımı ve şık tasarımıyla babaların unutulmaz bir çay deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Aile Bakanlığı'ndan Haziran 2023 müjdesi! Aile destek ödemesi değil bu farklı bir yardım!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, anne ve işsiz babaların yanı sıra gençlere yönelik önemli projeler geliştirmektedir. Bakanlık, gençlerle ilgili son derece önemli bir projenin ayrıntılarını kamuoyuna duyurdu.

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran müjdesi geldi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı anneler ve işsiz babaların yanı sıra gençlere yönelik de önemli projeler hazırlıyor. Bakanlık tarafından son olarak gençler hakkında çok önemli bir projenin detayları duyuruldu.

Teknosa'dan Philips epilatöre sepette büyük indirim! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'nın online özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Philips epilatörün fiyatı sepette 99 TL'ye indi. İşte kampanya koşulları ve Teknosa 9 Mayıs fiyat listesi...

Kliksa babaların online alışveriş tecihlerini açıkladı Haberi

Kliksa babaların online alışveriş tecihlerini açıkladı

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, bağımsız araştırma kuruluşu DORinsight’a yaptırdığı “Babalar ve E-ticaret” araştırması kapsamında babaların online alışveriş tercihlerini açıkladı.  Araştırmanın sonuçlarına göre, babaların %45’i internet üzerinden yaptıkları alışverişlerde giyim ürünlerini, %40’ı ise teknolojik ürünleri tercih ediyor. Cep telefonunu %29 ile maç, konser ve benzeri etkinlikler için alınan biletler, %28 tatil ve yine aynı yüzde ile hediyelik eşyalar izliyor. 


Öncelik çocukların ihtiyaçları…

Araştırmada babalara kendileri haricinde en çok kimin için alışveriş yaptıkları sorulduğunda, %49’u online alışverişi çocuklarının, %42’si eşlerinin ihtiyaçlarına yönelik ürünleri satın almak için kullandığını belirtiyor. Babaların %31’i internet kullanımı için herhangi bir zaman tercihlerinin olmadığını belirtirken, araştırmaya katılan babaların büyük bölümü 18:00-21:00 ve 21:00-01:00 saatleri arasında internet kullandıklarını ifade ediyor. Sonuçlara göre babaların online alışveriş için en çok...