02 / 05 / 2024

klima ve yaz

klima ve yaz

Yazın gelmesiyle ve Ramazan'ın Ağustos sıcaklarına denk düşmesi sebebi ile vatandaşlar klimalara yöneldi. Ev ve işyerlerinde rahat etmek isteyenler, klima için sıraya girerken üreticiler bayilerden gelen siparişleri karşılamak için büyük çaba gösterdikler

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Avrasyacom Turizm Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasyacom Turizm Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Acar tarafından kuruldu.

Bakan Abdülkadir Uraloğlu’ndan vatandaşlara Kurban Bayramı müjdesi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yurttaşımıza bayram müjdesi” başlığı ile yaptığı açıklamada Kurban Bayramı ve yaz tatili öncesinde yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla trenlerde 24 bin 472 kişilik kapasite artışına gidildiğini ve biletlerin yarından itibaren satışa çıkacağ

Klima ve kombinizi Beko'dan birlikte alın 4 bin TL indirimden yararlanın! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, kombi ve klima almayı düşünenleri memnun edecek bir kampanya başlattı. Marka bu iki ürünü birlikte alanlara anında 4 bin TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Beko'da klima fiyatları ne kadar? Beko kombi kaç TL? İşte detaylar...

Meta Robotics Kodlama Ve Yazılım Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Robotics Kodlama Ve Yazılım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selin Turgut tarafından kuruldu.

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Çok tarafından kuruldu.

İşte, elektrik faturalarını düşürmenin yolları! Bu önlemleri alın, ayda 746 TL tasarruf garanti!

Yaz aylarıyla birlikte klima ve dondurucu gibi elektrikli ürünlerin kullanımı artacağı için elektrik faturaları da kabaracak. Ancak pratik önlemler alarak faturaları düşürmek mümkün. İşte, basit birkaç önlem ile elektrik faturalarında 746 liraya kadar tasarruf yapmanın yolları…

Okullar uzatılacak mı? Yaz tatilinde okul olacak mı, telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak?

Okullar uzatılacak mı ve yaz tatilinde okul olacak mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak? İşte detaylar...

Şehirlerin yeniden inşası için Cumhurbaşkanı'ndan flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki şehirlerin yeniden inşası için bahar ve yaz aylarını en verimli şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirtti.

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

klima ve yaz Haberi

klima ve yaz



Ramazan öncesinde ısıtma-soğutma sistemi üreticilerinde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Ramazan'ın Ağustos ayına denk gelmesi ve bu yaz mevsiminin çok sıcak olması sebebi ile klima satışları arttı.Türkiye klima piyasasında söz sahibi olan firmalar, bu yılki klima satışlarının beklenenin üzerinde gerçekleşeceği görüşünde. 


Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Ticaret yetkilileri, bu yaz sıcakların ortalamanın üzerinde olacağı varsayımıyla stokları hazırladıklarını belirtiyor. Tasarruflu ürünlere yöneldiklerini dile getiren Bosch yetkilileri, "Sektörde bu yıl 2011 satışlarına göre yüzde 20 artış bekleniyor." dedi.


Daikin Genel Müdür Yardımcısı Zeki Özen, Ramazan'ın temmuza denk gelmesinin klima satışlarını artıracağına işaret ediyor. Şirket olarak, bayilerden gelen taleplere karşı gereken hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden Özen, "Bu yılın başında yaptığımız kampanya ile tüm bayilerimiz yeterli ürünlerini stoklarına aldı. Servis organizasyonumuz daha aktif hale getirildi. Tüketicilere...