05 / 05 / 2024

Koç Kuleleri satışları

Koç Kuleleri satışları

Koç Holding ve Akgül Yap-Sat A.Ş ortaklığıyla, Ankara'nın yeni iş merkezi Söğütözü'nde yapımı süren Koç Kuleleri'ndeki ofisler, yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Kulelerin, yarısına yakını satıldı.

Konut satışları aylar sonra ilk kez arttı, ünlü ekonomistten şaşırtan yorum geldi!

Türkiye genelinde konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,3 arttı. Konu ile ilgili bir paylaşım yapan Ekonomist Cihat Çiçek, "Bu kadar kiracı bezdirici, kredi caydırıcı koşullara rağmen bu kadar konut satışı muhteşem." ifadelerini kullandı.

Okul dönemi MediaMarkt satışlarını katladı! Milyonlar MediaMark'a koştu

Eylü'de okula dönüş kampanyaları düzenleyen MediaMarkt’ta dizüstü bilgisayarların satışlarında önceki haftalara oranla yüzde 25’in üzerinde artış oldu, çocuk saatlerinin satışları ise yaklaşık 2 kat arttı.

Konut satışlarına ikinci el dopingi!

Konut piyasasında bazı gerçekler değişmiyor. Örneğin, faiz düşünce ipotekli satış ve devirlerin rekora koşması gibi. Peki ikinci elde gerçekleşen devirler nasıl açıklanır? İşte konut satışlarında detaylar...

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Konut kredisinde olağanüstü avantaj sunan koşullar sona erince ipotekli satışlar yavaşladı. Peki yaz aylarında hayata geçirilen düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Moskova'da faizler düştü yeni ev satışları rekora koştu!

Rusya’da konut kredi faiz oranlarındaki düşüş yeni ev satışlarında rekor artışa neden oldu. Moskova’da geçen Eylül ayında ilk defa yeni konut satışları 10 bini geçti. 

Konut satışlarındaki rekor artış fiyatları etkiler mi?

Bu ayki konut satışları rekora koştu. 190 binlik satışla tüm zamanların en yüksek Haziran ayı satışı gerçekleşti. Peki satışlardaki bu artış, fiyatları nasıl etkileyecek?

Konut satışları rekora koşuyor!

Yüksek faize rağmen konut satışları reko  seviyelerde. 2017 yılının 11 ayında toplam 1 milyon 276 bin konut satışı gerçekleştirildi.

Konut satışları rekora koşuyor!

Geçtiğimiz sene hain darbe girişiminin ekonomide yarattığı hasara rağmen 1 milyon 341 bin 453 adet ile rekor kıran konut satışları, bu yıl da aynı artışı gösterdi.

Emlak satışları rekora koşacak!

Konut sektörü ekonominin lokomotifi olmaya devam ediyor. 2017'nin sonunda emlak satışlarında yeni bir rekorun kırılması bekleniyor...

Zermeram'da 2. Etap satışları başladı! Yüzde 5 peşinatla!

Seha Yapı, Zermeram’ın 2. Etap satışlarında yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız cazip ödeme koşullarıyla ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Koşuyolu Validebağ Konakları satışları!

Emlak Konut güvenceli Koşuyolu Validebağ Konakları Dap Yapı imzasıyla yükseliyor. Koşuyolu Validebağ Konakları satışları ön talep olarak başladı.

Sur Yapı Koşuyolu Evleri satışları ne zaman?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Koşuyolu hattında yer alan Sur Yapı Koşuyolu Evleri 24 ay sonra teslim edilemeye hazırlanıyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri satışları ne zaman?

Sur Yapı Koşuyolu satış fiyatı!

Toplam 100 daireden meydana gelen Sur Yapı Koşuyolu projesinde daire satışları 30 Kasım'da başlayacak. Sur Yapı Koşuyolu satış fiyatı...

Koç Kuleleri satışları Haberi

Koç Kuleleri satışları

Ankara 'da son yıllarda hızla artan iş kulelerine inşaatı tamamlanmak üzere olan Koç Kuleleri de katılıyor. Koç Holding ve Akgül Yap-Sat A.Ş ortaklığıyla, Ankara'mn yeni iş merkezi Söğütözü'nde yapımı süren Koç Kuleleri'ndeki ofisler, yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Kulelerin, satışa sunulan ofislerinin yarısına yakını satıldı. 33 kata kadar uzanan Koç Kuleleri, 17 bin 780 metrekarelik bir alan üzerine kuruldu. Akgül Yap-Sat A.Ş'nin ortaklarından Ömer Akgül, inşaatı yakından takip eden Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'a kuleleri gezdirdi. Akgül, "Ankara'nın kalbi burada atacak" dedi. 


Dev tanker denize indirildi Bu arada Koç Holding'in ticari ve askeri gemi ile süperyat sektöründe faaliyet gösteren şirketi RMK Marine, tekne yapısından bağımsız kargo tanklarına sahip, "dünyada üretilen en büyük asfalt tankeri" unvanını taşıyan ikinci tankeri denize indirdi....