29 / 04 / 2024

Kocaeli Arena

Kocaeli Arena

Kocaeli İzmit'te inşaatı süren 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam. Çalışmaların sürdüğü stadyumda çim serimi işlemi başlayacak.

Kocaeli Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi!

Geçtiğimiz yıl temeli atılan Kocaeli Arena'nın sekiz ay sonunda yüzde 25'i tamamlandı. Bu yıl sonunda tamamlanması planlanan stadın yetişip yetişmeyeceği merak ediliyor.

Kocaeli Arena'nın kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı!

Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı

Kocaeli Arena stadının yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaeli'de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı.

Kocaeli Arena'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı.

Kocaeli Arena bir yaşam merkezi olacak!

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, 33 bin kişilik statla ilgili de açıklamalarda bulundu. Stadyumun yaşam merkezi haline getirilmesi için de çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Arena 2015 sonunda tamamlanacak!

Kocaeli Alikahya 'da yapımı devam eden 33 bin kişi kapasiteli stadyumda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 2015 yılı sonunda bitmesi planlanan statla bloklar yükselmeye başladı

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Kocaeli İshahçılar’a Güreş Arena yapılacak!

Kocaeli Yerel Kültür Platformu üyeleri, İshakçılar’a kazandırdığı spor kompleksi nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Kocaeli Arena Stadyumu dünyada bir ilk olacak!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan stadın bitimine sayılı günler kaldı...

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Kocaeli Arena Stadyumu'nda sona doğru!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan Kocaeli Arena Stadyumu'nun bitimine az bir süre kaldı..

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Kocaeli Arena Stadı'nın açılışı neden ertelendi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirdiği İzmit Mitinginde ağustosta sona ereceğini açıkladığı Kocaeli Arena’nın darbe girişiminden dolayı 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında açılması bekleniyor.

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı'nın 2017 yılının Mart ayında açılması hedefleniyor.

Kocaeli Arena Stadyumu'da çalışmalar hızlandı!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Arena Stadyumu'nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı.

Kocaeli Arena inşaatında son durum!

Yapım çalışmalarında yüzde 70 seviyesine gelinen Kocaeli Arena’nın haziran ayında hizmete girmesi planlanıyor. AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberindekiler, 33 bin kişilik stadyuma gelerek inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.

Kocaeli Arena Stadı 2016 Haziran'da tamamlanacak!

İzmit Alikahya bölgesinde inşaatı hızla devam eden 33 bin kişilik stadyum iyiden iyiye belirginleşmeye başladı. TOKİ, 2017 yılında teslim edeceğini açıkladığı stadı Haziran 2016’da teslim etmek için yoğun bir şekilde gece gündüz demeden çalışıyor.

Kocaeli Arena'nın yüzde 80'i tamamlandı!

TOKİ tarafından yapılan ve 150 bin metrekare alan üzerine kurulan "Kocaeli Arena'nın kaba inşaatı yüzde 80 seviyesine ulaşırken bayramdan sonra çatı montajı başlayacak.

Kocaeli Arena Stadı inşaatında sona gelindi!

Kocaeli'de inşaatı süren ve bittiğinde iün en meşhur ürünü pişmaniyeye benzeyecek olan 33 bin kişilik stadyumun kaba inşaatı yüzde 80 seviyelerine ulaştı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yapılan 33 bin kişilik stadyumun inşaatı hızla yükseliyor.

Kocaeli Arena Haberi

Kocaeli Arena

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yapımı yüzde 95 seviyelerinde tamamlanan 33 bin kişilik stadyumun inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ tarafından 150 bin metrekare alan üzerine yapılan stadyumda büyük oranda tamamlanmasıyla birlikte tribünlerde koltuk montajı işlemlerine de başlandı. Tamamlandığında dış görünüşü ile İzmit'in simgesi olan pişmaniye şeklinde olması planlanan Kocaeli Stadyumu'nda tüm işlemleri tamamlanan zemine doğalgaz ve su hatlarının da bağlanmasının ardından ise çim serimi yapılacak. 


2024 AVRUPA ŞAMPİYONASI ADAYLIĞINA YENİ BİR STADYUM DAHA 

Yapımına 3 yıl önce başlanılan stadyumun yeni sezonda Kocaeli'deki profesyonel takımlara hizmet verebilmesi için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirten İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Gençlik Spor Bakanlığının TOKİ ile birlikte yapmış olduğu işbirliği çerçevesinde ülkemize yapmış olduğu spor yatırımları artık hepsi tamamlanma ve açılma aşamasına...