06 / 05 / 2024

Kocaeli avmler açıldı mı

Kocaeli avmler açıldı mı

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar ne zaman yıkılacak?

1999 Marmara Depremi’nden sonra Kocaeli’deki binalara hasar tespit çalışmaları yapıldı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan,TBMM’de Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar hakkında sorular yöneltti. Milletvekili Türkkan;"500 bina neden hala yıkılmadı?" sorusunu sordu.

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Kalben Derneği’nin Kocaeli binası açıldı!

Kalben Derneği Kocaeli Şubesi’nin hizmet binası kent protokolünün katılımıyla açıldı. Bina Zöhre Aracı anısına, Aracı ailesi tarafından derneğe bağışlanmıştı..

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Kocaeli Stadı açıldı!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup'ta yapılan Kocaelispor-Fatsa Belediyespor maçıyla kapılarını açtı

Kocaeli Aliye İzzetbegoviç Akademi Lisesi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karamürsel Aliye İzzetbegoviç Akademi Lisesi hizmete açıldı.

İzmit Aquapark açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli’ye kazandırılan Aqupark projesi düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Gölcük Halıdere'de Fizik Tedavi Merkezi açıldı!

Gölcük Halıdere Mahallesi'nde hayata geçirilen Fizik Tedavi Merkezi açıldı. Açılışa katılan Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, "Kocaeli hak ettiği sağlık hizmetini alıyor" diye konuştu.

Aytepe Diriliş Kampı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Aytepe'de inşa edilen kamplara bir tane daha eklendi. Aytepe’de inşa edilen ikinci Diriliş Kampı açıldı.

Kocaeli avmler açıldı mı Haberi

Kocaeli avmler açıldı mı

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), önlemleri alıp kapılarını yeniden açtı. AVM'lerde restoran, kafe, spor ve eğlence sektörü dışında yer alan iş yerleri de faaliyete başladı. İşletmeler kontrollü olarak hizmete açıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AVM'lere gelen vatandaşların ateşleri ölçüldü ve ellerine dezenfektan sıkılıp içeri alındı. Personelin maske kullandığı AVM'de, müşterilerin de mağazalarda maske ve elpenle gezdiği izlendi.

- Kocaeli

Kocaeli'de yeni tip koronavirüs tedbirleri altından hizmete kapanan alışveriş merkezlerinden bazıları yeniden hizmet veriyor. Uzun zamandır kapalı halde bulunan alışveriş merkezleri, kısıtlamaların kaldırılmasından sonra müşterilerini karşılıyor. Kocaeli'de açık hava alışveriş merkezleri kapılarını açarken, diğerleri ise kapalı kalma süresini uzatmaya karar verdi. Kafe, spor ve eğlence alanları da faaliyete başlamadı. Hizmete açılan alışveriş merkezlerinde güvenlik...