02 / 07 / 2024

Kocaeli Barınma Konaklama Merkezi

Kocaeli Barınma Konaklama Merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor.

Yunanistan'a yerleşen Caner Özyurtlu'dan kira çıkışı! En büyük sorunum barınma endişesiymiş...

Türkiye'yi terk edip Yunanistan'a yerleşen ünlü oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu, barınma endişesinin hayatını etkilediğini açıkladı.

Barınma krizine parmak basan CHP'li Bekir Başevirgen: Kiracıların taşınma maliyeti bile 100 bin TL'yi buluyor!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen yaptığı açıklamada bir kiracının başka bir kiralık eve taşınma maliyetinin 100 bin Türk Lirası'nı bulduğunu söyledi.

Neden barınma krizi yaşıyoruz? Deva Partili Cem Avşar: Dar ve orta gelirliler değil, lüks konutlar öncelik oluyor!

Barınma krizi Türkiye genelinde gün geçtikçe büyüyor. Kira bedelleri neredeyse asgari ücrete denk duruma gelirken, ev alabilmek de imkansızlaştı. Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, konuyu Meclis'te değerlendirdi ve 'Neden barınma krizi yaşıyoruz?' sorusunun yanı

CHP’li Sevda Erdan Kılıç barınma krizine parmak bastı: Memurlar ya toplu ev tutuyor ya da baba evine dönüyor!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç yaptığı açıklamada yaşanan barına krizine değinerek,  memurların ya toplu ev tuttuklarını ya da tayin isteyerek baba evine döndüklerini söyledi.

Barınma sorununa yeni öneri: Konutu kiralamak için yap, geliştir!

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında yaşanan fiyat artışları barınma sorununu gündeme getirdi. Konut sorunu için yeni bir öneri gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Konut ve barınma krizi küresel boyutlara ulaştı: Haftalığı 6 bin TL olan çadır pes dedirtti!

Giderek büyüyen konut ve barınma krizi kamuoyunun gündeminden düşmezken haftalığı 6 bin TL olan çadır adeta pes dedirtti. 

Barınma krizi derinleşiyor! Maliyetler konut arzını etkiliyor!

Türkiye’de satılık ve kiralık konut fiyatlarında yaşanan fahiş yükselişle barınma krizi derinleşirken, yükselen maliyetler ile beraber arz sorunu da yaşanıyor. Buna göre, inşaatçılar maliyetler nedeni ile önünü göremiyor. 

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Hem barınma masrafları hem de kiracılık arttı! Hanelerin yüzde 19,5’u ısınma ihtiyacını karşılayamıyor!

TÜİK tarafından açıklanana göre hem barınma masrafları hem de kiracılık arttı. İşte o rakamlar...

Barınma sorunu öğrencileri de vurdu: O ilde 40 metrekare 1+1 evin kirası 4 bin TL'den başlıyor! 

Türkiye’nin en yoğun öğrenci nüfusunu barındıran şehirlerden biri olan Antalya’da öğrenciler barınma sorununa tepkili. Kentte, 40 metrekare 1+1 evin kirası 4 bin TL'den başlıyor. 

İkinci, üçüncü konutta kademeli vergi artışı barınma sorununu çözer mi?

Barınma sorunu gittikçe büyüyor. Kiralık ve satılık konut fiyatlarında yaşanan artışlar, vatandaşları zor duruma düşürüyor. Peki barınma sorunu nasıl çözülür? 

Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanı geçiyor: Dünyada fiyatlar normalleşti!

İş insanı Volkon Okçu,  resmi X sosyal medya hesabından, Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanının geldiğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Okçu'nun o açıklaması ve gelen yorumlar...

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Kocaeli Barınma Konaklama Merkezi Haberi

Kocaeli Barınma Konaklama Merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi projesi kapsamında 365 gün 24 saat hasta ve refakatçilerine tedavi sürelerince merkezden ücretsiz yararlanma imkanı sunuluyor.


Kocaeli’de hastanelerde yatan hasta ve refakatçilerinin hastane koridorlarında kalarak mağduriyet yaşamamaları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konaklama Merkezi misafirhane olarak hizmet veriyor. Konum olarak İzmit Körfezi’ne hakim çam ağaçları arasında oldukça havadar olan misafirhanenin manzarası ve bahçesi de, hasta ve refakatçilerine günün yorgunluğunu ve stresini unutturacak şekilde düzenlendi. 44 yatak kapasiteli misafirhanede üç öğün yemek, sürekli duş imkanı, hastaların ilaç takibi için hemşire hizmeti ile hasta ve refakatçilerine evlerinin huzurunu aratmayacak bir mekan sunuluyor.


HASTA VE REFAKATÇİLERE EV KONFORU

Merkezde kalan misafirlerden oldukça olumlu tepkiler...