16 / 05 / 2024

kocaeli belediyesi içmesuyu arıtma tesisi

kocaeli belediyesi içmesuyu arıtma tesisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük Şevketiye köyünde yer alan derelerin sularını köylerin içmesuyu şebekesine kazandırmak için içmesuyu arıtma tesisi ile isale hattı inşa edecek.

Kocaeli Valiliği'nden ağır hasarlı 26 bina için yıkım talimatı!

Kocaeli Valiliği, şehirdeki toplam 26 ağır hasarlı binanın yıkımı için 4 belediyeye talimat yazısı gönderdi.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Sakarya'nın 3 ilçesine içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını açıkladı.

İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'in 2040 yılına kadar içmesuyu ihtiyacını karşılayacak olan İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona yaklaşıldığını açıkladı.

Serdivan’ın içmesuyu altyapısı yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Hacıkışla’ya yeni içmesuyu hattı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehrin tüm mahallelerine temiz ve bol içmesuyu ulaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sakarya'ya 6 yeni içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kaynarca’nın 41 mahallesine Sapanca Gölü’nün suyunu ulaştıracak içmesuyu projesinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Karasu İçmesuyu Hattı'nın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu ve Kocaali’de inşa edilecek 450 kilometrelik içmesuyu hattı ve 3 içmesuyu deposunun ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Kocaeli Çınarlıkent 3. Etap satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, Kent konut’un Derince Çınarlıkent Konutları’nda 1. ve 2. etapta daire teslimleri başlarken, 3. etabın ise satışlarına yakında başlanacak.

Manisa Saruhanlı'ya içmesuyu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Dilek mahallesinde inşa edeceği içme suyu arıtma tesisiyle mahalleyi daha kaliteli içme suyuna kavuşturacak.

Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Tesisleri için acele kamulaştırma!

2016 yılı yatırım programında yer alan “Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Projesi” kapsamındaki Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Tesisleri işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kocaeli yeni belediye binasında geri sayım başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’nde gerçekleştirilen proje büyük oranda tamamlandı

kocaeli belediyesi içmesuyu arıtma tesisi Haberi

kocaeli belediyesi içmesuyu arıtma tesisi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük Şevketiye köyünde yer alan derelerin sularını köylerin içmesuyu şebekesine kazandırmak için içmesuyu arıtma tesisi ile isale hattı inşa edecek.İhalesi yapılan ve inşaat çalışmalarına kısa bir süre içinde başlanılacak proje ile derelerden günde 1500 m3 su alınacak.



KURAKLIĞA ÖNLEM


İSU Genel Müdürlüğü, bölgemizde de etkili olan kuraklık nedeniyle bir dizi önlem aldı. Bu önlemlerden birisi olan dere sularının şebekeye kazandırılması için projeler hazırlayan İSU, Gölcük Şevketiye Köyü’nün üst kısımlarında yer alan Bezirgan ve Karanlık derelerinin sularını toplayacak “Gölcük Şevketiye Köyü Grubu İçmesuyu Arıtma Tesisi ve İsale Hattı İnşaatı” projesinin ihalesini yaparak çalışmalara başladı.


KAPTAJ VE MASLAKLAR İNŞA EDİLECEK


Yüklenici firmanın şantiye kurma ve aplikasyon çalışmalarını sürdürdüğü projede Bezirgan ve Karanlıkdere üzerinde yeni kaptajlar yapılacak. Kaptajlardan alınan dere...