28 / 07 / 2024

kocaeli Büyükşehirler Bilişim Zirvesi

kocaeli Büyükşehirler Bilişim Zirvesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi misafirliğinde gerçekleştirilen Büyükşehirler Bilişim Zirvesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji ve Geliştirme Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu ve Kamu Sertifikasyon Yöneticisi Hasan Başaran da katıldı...

Büyükşehirler Bilişim Zirvesi, Kocaeli'de başladı!

Başiskele ilçesindeki otelde düzenlenen zirvenin açılışında konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkan Vekili Bünyamin Karagöz, katılımcılara tecrübe ve bilgilerini aktardıklarını söyledi.

Bu şehirlerden konut alanlar kaybetti! ‘Büyükşehir’ ve ‘sahil’ detayı şaşırttı!

Açıklanan detaylara göre yatırımcılarına reel anlamda en fazla kaybettiren kentler arasında sahil kesimindeki Adana, Antalya, Bursa, Samsun, İzmir gibi büyükşehirler dikkat çekti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Ev sahipleri dikkat! Büyükşehirlerden kira göçü dalgası büyüyor

Başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere büyükşehirler, yüksek kira bedelleri ile öğrencileri, dar gelirlileri olumsuz etkilerken devlet memurları için ise adeta sürgün yeri oldu. Maaşlarının büyük bir bölümünü kiraya vermek istemeyen memurların tayin talebinde patlama yaşanıyor.

Bitcoin madenciliğinde büyük değişim!

Bitcoin (BTC) ağına ait veriler, merkeziyetsizliğin önceki yıl artmaya devam etmesi nedeniyle büyük değişim geçirmeye hazırlanıyor.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

kocaeli Büyükşehirler Bilişim Zirvesi Haberi

kocaeli Büyükşehirler Bilişim Zirvesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi misafirliğinde Başiskele Welborn Hotel’de gerçekleştirilen Büyükşehirler Bilişim Zirvesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji ve Geliştirme Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu, Kamu Sertifikasyon Yöneticisi Hasan Başaran, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi CBS Geliştirme Uzmanı Yusuf Ziya Demirci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AYKOME Şube Müdürü Volkan Torpil, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CBS Müdürü Yunus Tekel ve İş Zekası Uzmanı Fikret Ergün, ‘’bilişim ve teknoloji’’ konuları ile ilgili sunum gerçekleştirdi. İki gün süren Büyükşehirler Bilişim Zirvesi, veda pastasının kesilmesiyle sona erdi.


TEKNOLOJİ HAYATIMIZIN PARÇASI


Büyükşehirler Bilişim Zirvesi’nde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu, ‘’Amacımız kentimizi yönetmek ve bunu yaparken de bilim ve teknolojiden elbette yararlanacağız. Teknoloji hayatımızın vazgeçilmez bir öğesi, biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak teknolojiyi en kaliteli şekilde şehrimizde...