10 / 05 / 2024

kocaeli Çevre dostu ulaşım projesi

kocaeli Çevre dostu ulaşım projesi

Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı fonu kapsamında yürütülen Düşük Karbonlu Kent İçi Ulaşım Çözümlerinin Paylaşılması (SOLUTIONs) Projesi’nin Türkiye’deki ilk çalıştayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Sekapark Otel’de yapıldı.

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Kocaeli'de konut imarlı arsa satacak! 8 Taksitle KDV'den ve vergiden muaf arsa fırsatı!

Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim tarihinde  yapılacak.

Volvo S90 Recharge 2023 fiyat listesi: Lüks ve çevre dostu bir otomobil

Volvo S90 Recharge 2023 Mayıs ayı fiyat listesi açıklandı. Peki lüks ve çevre dostu olarak adlandırılan Volvo S90 Recharge fiyatı ne kadar oldu? İşte Volvo S90 Recharge 2023 fiyat listesi...

Gaz mı? Elektrik mi? Hangisi daha çevre dostu?

25 ülkede gazlı ve elektrikli pişirme ve ısıtmanın neden olduğu karbon emisyonlarının analizi, iklim dostu olduğunu gösterdi.

Korkmaz'dan çevre dostu tencere; Casterra... İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çok az yağ ile lezzetli yemekler pişirmeye yardımcı olan Korkmaz’ın yeni tenceresi Casterra çevre dostu teknolojilerle üretildi. Peki Korkmaz Casterra kaç TL'den satışa çıktı? Korkmaz Casterra'nın fiyatı ne kadar? İşte Korkmaz Casterra, 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çevre dostu Vespa Primavera 150 15 Ekim 2022 fiyat listesi!

Çevre dostu Vespa Primavera 150 fiyatları yeni bir Vespa sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Vespa Primavera 150 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kocaeli'de 26.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova ve Başiskele'de yer alan 5 adet arsayı 26 milyon 257 bin 80 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Milli Emlak'tan satılık 26 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli'nde yer alan 26 gayrimenkulü satıyor. 

Kocaeli'de 22.1 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü,  Kocaeli'de yer alan 7 adet arsayı 22 milyon 83 bin TL'ye satıyor...

Kocaeli'de 9.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Gebze ve Kartepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 9 milyon 145 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Dorçe Prefabrik'ten dönüştürülebilir ve çevre dostu volumetrik modüler yapılar!

İnşaat sektöründe geleneksel yapı sistemlerinin aksine "dönüştürülebilir ve çevre dostu" olan Volumetrik Modüler yapıları ön plana çıkarken, yatırımlarına devam eden Dorçe Prefabrik de buna göre üretimler yapıyor.

Kocaeli'de 32.6 milyon TL'ye satılık 78 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Karamürsel, Gölcük, Kandıra, Başiskele, Kartepe, Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü 32 milyon 574 bin 450 TL'ye satıyor...

İzocam, çevre dostu ürünleriyle her türlü yalıtım ihtiyacına çözüm sunuyor!

5 Haziran her yıl Dünya Çevre Günü olarak kutlanıyor. Çevre korumaya katkı sunan ürünler geliştiren ve bu konudaki bilinçlenmeyi çok önemseyen İzocam, “sürdürülebilirlik” konusunu en önemli gündem maddelerinden biri oluyor.

kocaeli Çevre dostu ulaşım projesi Haberi

kocaeli Çevre dostu ulaşım projesi


EMBARQ Türkiye’nin proje ortağı olduğu Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı fonu kapsamında yürütülen Düşük Karbonlu Kent İçi Ulaşım Çözümlerinin Paylaşılması (SOLUTIONs) Projesi’nin Türkiye’deki ilk çalıştayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Sekapark Otel’de yapıldı.

YENİ PLANLAMALAR ÇAĞDAŞ UYGULAMALAR

Çalıştay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol’un açılış konuşması ile başladı. Erol yaptığı açılış konuşmada; “Kocaeli iki kıtayı birleştiren iki denize kıyısı olan ulaşım ağları için çok önemli bir kent. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak birçok alt ve üst geçit ile kavşaklar yaptık. Kocaeli’nde Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşık 250 milyon lira civarında bir harcamamız oldu. Önümüzdeki dönem için yurt dışıyla bağlantılı olarak ana ulaşım planlarımızı hazırladık. Teknik olarak danışmaya ihtiyacımız var. Uluslararası kuruluşlarla da işbirliği yaparak plan ve projelerimizin kısa orta ve uzun dönemde...