30 / 04 / 2024

kocaeli çıpalı konak restorasyon

kocaeli çıpalı konak restorasyon

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Kocaeli'deki Çıpalı Konak restore ediliyor!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Kocaeli'deki 125 yıllık konak yeniden inşa ediliyor!

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 1892 yılında inşa edilen ve Marmara Depremi sonrası yıkılan Beş Divanlı Rıza Bey Konağı, yeniden ayağa kaldırılıyor.

Kocaeli Demirciler Konağı yeniden inşa ediliyor!

Kocaeli Dilovası Demirciler Mahallesi’nde yer alan tarihi konak aslına uygun olarak yeniden inşa ediliyor.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Kocaeli'de emlakçılara özel sağlık indirimi!

Kocaeli Konak Hastaneleri İzmit, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yaptığı anlaşmayla odanın üyeleri ve birinci derece yakınları Konak Hastaneleri İzmit, Konak Hastaneleri Gebze'den özel sağlık indirimden yararlanabilecek.

Kocaeli'de Tüp Bebek Merkezi açıldı!

Kocaeli'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından olan Özel Konak Hastanesi, 4 buçuk milyon liralık yatırımla ilimize Tüp Bebek Merkezi açtı.

Özel Konak Hastanesi ve Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası protokol imzaladı!

İnşaat Mühendisleri Odası’na ait olan binada gerçekleşen törende; anlaşma protokolü İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Sayman Üye Kahraman Bulut ile Konak Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Nihan Aktaş arasında imzalandı.

Özel Konak Hastanesi İnşaat Mühendisleri ile protokol imzaladı!

Özel Konak Hastanesi ile İnşaat Mühendisleri Odası Sağlık Protokolü Anlaşması yaptı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Sayman Üye Kahraman Bulut ile Konak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Nihan Aktaş arasında imzalandı...

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası ve Özel Konak Hastanesi protokol imzaladı!

İnşaat Mühendisleri Odası’na ait olan binada gerçekleşen törende; anlaşma protokolü İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Sayman Üye Kahraman Bulut ile Konak Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Nihan Aktaş arasında imzalandı.

Kocaeli Kandıra'da emlakçılara operasyon düzenlendi!

Kocaeli 'nin Kandıra ilçesinde, tehdit ve  baskıyla ucuza arsa satın aldıkları iddiasıyla aralarında bir polisin de  bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar emekli bir imamın 'Bana zorla senet imzalattılar' iddiasıyla yapıldı

Kocaeli Körfez Belediyesi, 2 milyon TL'ye arsa satıyor!

T.C. Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Atalar Mahallesi'nde bulunan 2 bin 413 metrekarelik Belediye hissesi olan arsa satışa sunuldu...

TOKİ, Kocaeli'nde 50 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

 T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli 'nin Kandıra ilçesi  50 Yataklı Devlet Hastanesi ile Altyapı ve çevre Düzenlemesi inşaatı yapım işi için ihale düzenlenecek

Kocaeli Üniversitesi inşaat mühendisi arıyor!

Kocaeli Üniversitesi rektörlüğü, çeşitli fakültelerde istihdam edilmek üzere öğretim üyesi alacak. Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, devamlı statüye göre çalıştırılmak üzere 6 profesör, 2 doçent alacak...

kocaeli çıpalı konak restorasyon Haberi

kocaeli çıpalı konak restorasyon

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ni eski nostaljik günlerine geri döndürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, şirin bir sahil yerleşkesi olan Ereğli bir zamanların Yeşilçam filmlerine konu oldu. Burada bulunan kendine has evler filmlerin vazgeçilmez mekânları arasındaydı. Zamanla bakımsızlıktan kullanılmaz hale gelen binalar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, restorasyon projesi hazırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi restore ettiği yapılar dışında diğer yapılar için de ev sahiplerine proje desteği de veriyor. Çalışmalar kapsamında Ereğli 5-6-7 parseldeki yapının dış sıva uygulaması biterken pencere doğramaları da takılmak üzere geldi.

AHŞAPLARIN DAYANIKLILIĞI ARTIRILIYOR

Proje kapsamında Ereğli Evleri olarak bilinen yapılar da restore ediliyor. Tarihi ve estetik açıdan oluşturdukları dokuyla Ereğli’nin simgesi haline gelen binalar  içinde en dikkat çekici olanlardan Çıpalı Konak...