18 / 05 / 2024

Kocaeli Deniz Mahallesi kentsel dönüşüm 2015

Kocaeli Deniz Mahallesi kentsel dönüşüm 2015

A.Haydar Bulut, Deniz Mahallesinde ev toplantısında Deniz Mahallesindeki kentsel dönüşümle ilgili açıklama yaptı. Ortada henüz bir proje yok dedi, ardından ise eğer mahalleli yüzde 70-80 isterse kentsel dönüşüm olur dedi.

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Kocaeli Cedit Mahallesi'nin yapı stoku yenileniyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen "yerinde" kentsel dönüşüm planlamasıyla 1105 hak sahibinin konutları yeniden inşa ediliyor. 494 konutun tahliyesi tamamlandıktan sonra konutlar için yıkım çalışmaları başladı.

Kocaeli Cedit Mahallesi tahliye ediliyor!

Kocaeli'nde kentsel dönüşüme giren Cedit Mahallesi' nde yıkım çalışmaları 3 Ocak'tan sonra başlatılacak.

Kocaeli Cedit sakinleri yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm dahilinde yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Deniz Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı, Deniz Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Gaziantep Şahinbey'de 11.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gaziantep 1. Satış Memurluğu, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Deniz Mahallesi, 3192 ada 17 parselde yer alan arsayı 11 milyon 550 bin 400 TL'ye satıyor...

Kocaeli Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Ambarlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı.

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm 3 yılda tamamlanacak!

CHP Milletvekili Haydar Akar Cedit ile ilgili olarak, " Biz bu projeyi yapacağız. TOKİ’ye de 3 senede yaptırtacağız. İlk çivi çakılmaya başlandığı zaman 3 senede bitirteceğiz, rant devşirtmeyeceğiz” diye konuştu...

Kocaeli Kavaklı yeniden inşa edilecek!

Kocaeli Kavaklı Mahallesi’nin Muhtar Adayı olan Murat Demirci, seçim çalışmaları kapsamında mahallesini karış karış gezmeye devam ediyor. Demirci, 1999 depremi öncesindeki Kavaklı’yı yeniden inşa edeceğini söyledi.

Fethiye'de 10 yıllığına kiralık arsa ihalesi!

Muğla Fethiye Belediye Başkanlığı, Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan arsayı 10 yıllığına kiraya verecek. Zeytinlik niteliğinde arsanın ihalesi 07 Şubat 2017 salı günü saat 14:00’de gerçekleşecek.

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşümde son durum!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetimi, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ednan Palayı ziyaret etti. Ziyarette İzmit Belediyesi tarafından Cedit Mahallesinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ve otopark yönetmeliği konuşuldu.

Kocaeli Deniz Mahallesi kentsel dönüşüm 2015 Haberi

Kocaeli Deniz Mahallesi kentsel dönüşüm 2015

Ramazanda Derince Belediye Başkanı A.Haydar Bulut, Deniz Mahallesinde ev toplantısında Deniz Mahallesindeki kentsel dönüşümle ilgili açıklama yaptı. Ortada henüz bir proje yok dedi, ardından ise eğer mahalleli % 70-80 isterse kentsel dönüşüm olur dedi. 


Beddua ettik Derince Belediye Başkanı A. Haydar Bulut,Deniz Mahallesinde ev toplantısında Deniz Mahallesindeki kentsel dönüşümle ilgili açıklama yaptı. Ortada henüz bir proje yok dedi,ardından ise eğer mahalleli % 70-80 isterse kentsel dönüşüm olur dedi. Bayanların evimizi yıkacaksınız diye size geçen Ramazan ayında 30 gün beddua ettik sözlerine ise, Bulut ama çalışma başlamadığı için o beddualar bana gelmez dedi. 


KARAOSMANOĞLU KATILMADI 


Derince Deniz Mahallesinde Kentsel Dönüşümle ilgili geçen yıl başlayan tedirginlik Belediye Başkanı A.Haydar Bulut'un yaptığı "Eğer Mahallede halk bundan zarar görecekse ve bu çalışmayı istemezse yapmam" açıklaması ile...