29 / 04 / 2024

kocaeli deniz ulaşımı kış tarifesi

kocaeli deniz ulaşımı kış tarifesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, 27 Ekim 2014 Pazartesi günü itibariyle Deniz ulaşımı seferlerinde kış tarifesine geçiliyor.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

Denizistanbul sakinlerine özel deniz ulaşımı!

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Kocaeli Hereke iskelesinde bakım çalışması!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hereke iskelesinde 23 Ekim Pazar günü gün boyu bakım çalışmaları yapılacak.

Gebze'nin ulaşım sorunu meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından İlk Adım Köprüsünde kavşak düzenleme çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalar süresince ulaşım alternatif yollardan sağlanacak.

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli'de ulaşım için yeni sistem kurulacak!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, hızlı, güvenli ve konforlu ulaşımı kent geneline yaymak amacıyla oluşturulan kısa süreli ve uzun süreli projeleri anlattı. Büyükakın, yeni bir sistemin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Mercan etabının 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

kocaeli deniz ulaşımı kış tarifesi Haberi

kocaeli deniz ulaşımı kış tarifesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, 27 Ekim 2014  Pazartesi günü itibariyle Deniz ulaşımı seferlerinde kış tarifesine geçiliyor.



Manşet...