04 / 05 / 2024

kocaeli emlakçı derneği

kocaeli emlakçı derneği

Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu, 26 Aralık’ta kongre yapacaklarını duyurdu.Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEM-DER), 26 Aralık’ta fuar içindeki Sivil Toplum Merkezinde olağan kongresini yapacak.

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Yetki belgesi almamış emlakçılar için yeni düzenleme yolda! 

Bursa Emlak Müşavirleri Esnafları Derneği Başkanı  Erkan Cebeci, yetki belgesi alamamış emlak danışmanlarına yönelik yapılacak değişikliklerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

Emlakjet, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası güçlerini birleştirdi!

Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliği yapan Emlakjet, yeni üye olacak gayrimenkul ofislerinin emlak odası aidatlarını karşılayacak...

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 10 milyon TL bağış yaptı...

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Kalben Derneği’nin Kocaeli binası açıldı!

Kalben Derneği Kocaeli Şubesi’nin hizmet binası kent protokolünün katılımıyla açıldı. Bina Zöhre Aracı anısına, Aracı ailesi tarafından derneğe bağışlanmıştı..

Evrim Kırmızıtaş, American Milli Emlakçılar Derneği'ne üye oldu!

Emlak danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "American Milli Emlakçılar Derneği" üye olan ilk Türk emlak danışmanı oldu...

Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği'nin Türkiye Temsilcisi oldu!

Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği (NAR) Başkanı tarafından Türkiye Temsilcisi olarak atandı. 

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 12.5 bin TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 12 bin 500 TL bağış yaptı.

Evrim Kırmızıtaş Yeryüzü Derneği'ne destek veriyor!

Emlak Sektörünün ödüllü danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş Başaran bu yıl kent bahçeleri gönüllüsü olarak Yeryüzü Derneği’ne destek veriyor.

Kocaeli Emlakçılar Odası'nın kongresi gerçekleşti!

Kocaeli Emlakçılar Odası kuruluşunun ardından 3 ay içerisinde gerçekleştirilmesi gereken kongresini bugün Kocaeli Serbest Mali Müşavirler Odası (KSMMO) Konferans Salonu’nda gerçekleştiriyor. Kongrede oy kullanma işlemi devam ediyor.

kocaeli emlakçı derneği Haberi

kocaeli emlakçı derneği

Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu, 26 Aralık’ta kongre yapacaklarını duyurdu. Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEM-DER), 26 Aralık’ta fuar içindeki Sivil Toplum Merkezinde olağan kongresini yapacak. 


Mevcut Başkan Alpay Hacıoğlu’nun tek aday olarak göründüğü kongrede derneğin 492 üyesinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongre neticesinde yönetim için 9 asil, 9 da yedek üye seçilecek. Seçim geçtikten sonra ise hemen 500 üye sınırı olan oda olma şartı için çalışmalar yapılacak ve seçimden sonra odaya dönüşmek için prosedürler uygulanacak. Dernek binasında önceki akşam açıklama yapan Başkan Hacıoğlu, 2 ay içerisinde meslek odasına dönüşeceklerini ve bunun için son hazırlıkların da bitmek üzere olduğunu söyledi.

DİNAMİK BİR EKİP

KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kurulduğumuz günden beri meslektaşlarımızla iletişim halinde olmaya çalıştık ve olmaya da...