20 / 05 / 2024

Kocaeli hastane yatırımı

Kocaeli hastane yatırımı

Kocaeli'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından olan Özel Konak Hastanesi, 4 buçuk milyon liralık yatırımla ilimize Tüp Bebek Merkezi açtı.

İstanbul'da kritik görüşme! 'Faiz politikası yatırım için uygun değil'

Türkiye'de hastane, yol ve bir takım çevre projelerine destek sağlayan Avrupa Yatırım Bankası'nın Başkanı, İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve MB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşerek ekonomi politikasıyla ilgili endişelerini aktardığını açıkladı

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL!

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. KÖİ modeliyle yapılan hastane için yıllık 235 milyon TL kira ödenecek ve bu kira 25 yıl boyunca ödenecek...

Ocak-Mart döneminde yeni yatırımlar için 43 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

"Sanayi ve teknoloji kenti" Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 1,8 milyar lira olarak öngörülen 43 komple yeni yatırım projesi teşvik kapsamına alındı.

YDA Holding'ten Kazakistan'a hastane yatırımı!

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin, "Kazakistan'da uygun yatırım ortamı var ve yatırımcılar için imkanlar sunuluyor" dedi...

Kocaeli'de 208 projeye yatırım teşvik belgesi verildi!

Türk sanayisinin merkez üssü Kocaeli'de geçen yıl sabit yatırım tutarı 10,7 milyar lira olan 208 proje için yatırım teşvik belgesi verildi. Yatırımların tamamlanmasıyla bölgede 6 bin kişinin istihdam edilmesi öngörülüyor.

Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Recep Akdağ: İstanbul'un hastane yatırımına ihtiyacı var!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''İstanbul'da çok ciddi sağlık yatırımları gerçekleştirmiş olmamıza rağmen hala İstanbul'un önemli ölçüde sağlık yatırımına ihtiyacı var.'' dedi.

Kocaeli hastane yatırımı Haberi

Kocaeli hastane yatırımı

Kocaeli'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından olan Özel Konak Hastanesi, 4 buçuk milyon liralık yatırımla ilimize Tüp Bebek Merkezi açtı



Kocaeli'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından olan ve ilklere imzasını atan Özel Konak Hastanesi, Kocaeli'de bir ilke daha imza attı. Yaklaşık 4 buçuk milyon liralık bir yatırım yapan Özel Konak Hastanesi, kendi bünyesinde Tüp Bebek Merkezi açtı. Bu yatırımla Kocaeli'de ilk kez bir özel hastane Tüp Bebek Merkezi açmış oldu. Konuyla ilgili bilgilendirme KOTO'da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Bünyamin Dal, Tıbbi Direktör ve Başhekim Op. Dr. Kazım Gündoğdu, Özel Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Metin Göklü, Tüp Bebek Merkezi Bilimsel Direktörü Prof. Dr. Sedat Kadanalı, Dr.Faruk Bener, Op. Dr. Aret Kamar, Tüp Bebek Uzman Doktoru Selda...