04 / 05 / 2024

Kocaeli imar yolları

Kocaeli imar yolları

Körfez Belediyesi, kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirecek düzenlemeler yapmaya devam ediyor.

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli'de 171 metrekarelik alan için imar barışı talebi!

Kocaeli'de yaşayan Ali Tarakçı isimli vatandaş 406 metrekarelik alanın 171 metrekarelik alanının kendisine ait olduğunu söyleyerek imar barışı talebinde bulundu.

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Eşme Mahallesi uygulama imar planı değişikliği İmar Komisyonu’na havale edildi.

Kocaeli'de imar barışı karmaşası!

İmar barışı uygulamasına başvurular 31 Ekim'de sonra sona eriyor. Kocaeli'de imar barışında sorunlar ise devam ediyor.

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

Kocaeli'de 12 kişinin 111 bin TL'lik imar borcu silindi!

Kocaeli'nin Alikahya bölgesinde yaşayan ve imarışı uygulamasından yararlanan 12 vatandaşın toplam 111 bin 715 TL’lik imar borcu silindi.

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

Merzifon OSB'de imar yolları açılıyor!

Amasya Merzifon OSB'nin ikinci sanayi bölgesi parselleri arasındaki imar yollarının açılması için çalışmalara başlandı.

Kocaeli imar yolları Haberi

Kocaeli imar yolları

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında yeni imar yolları açmaya devam ediyor. İlçedeki ulaşım ağını genişletecek ve yapılaşmanın önünü açacak çalışmalara destek vermek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar, vatandaşlardan da büyük destek görüyor. Ekipler son olarak Yukarı Hereke Mahallesi’nde çalışma gerçekleştirdi.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ekskavatör yardımıyla açtığı yollara malzeme sererek daha kullanışlı hale getirdi. Mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği çalışmaların ilçe genelinde belirli periyotlarla gerçekleştirileceği...