28 / 04 / 2024

kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutlar İş Merkezi imam hatip ortaokulumu olacak

kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutlar İş Merkezi imam hatip ortaokulumu olacak

Çalışma kapsamında 16 derslik, laboratuar, okul idari işleri, müdür odası ve arşiv oluşturuluyor. Bodrum, zemin artı iki kattan oluşan bina toplam 3 bin 720 metrekare kullanım alanına sahip olacak...

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

Yunanistan yanan Moria kampı yerine kalıcı bir mülteci merkezi inşa edecek!

Yaklaşık olarak 13 bin kişinin kaldığı Moria kampında çıkan yangınlardan sonra sokaklarda sabahlayan mülteciler için yine Midilli Adası'nda kalıcı bir karşılama kampı yapılacak.

Yenikent Kalıcı Konutları'ndaki 48 hak sahibi tapularına kavuştu!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde yer alan Yenikent Kalıcı Konutları’nda yaşayan 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından dolayı yaşadıkları sorun giderildi. 48 daire sahibi tapularına kavuştu...

Karşıyaka tramvay projesinde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi trafiğini rahatlatacak, metro ve banliyö sistemini tamamlayıcı nitelikte hayata geçirmeye başladığı Konak ve Karşıyaka tramvaylarının yapımı hızla devam ediyor.

Şifa Üniversitesi'nden Karşıyaka'da 35.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti T.C. Şifa Üniversitesi'ne ait İzmir Karşıyaka'daki 18 bin 375 metrekare yüzölçümlü arsa 35 milyon 400 bin TL muhammen bedeli ile satışa çıkarıldı. Arsanın ihalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek.

Kocaeli Karşıyaka Sahili yeniden düzenleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karşıyaka sahilinin halkla buluşması için hemen çalışma başlatılması talimatı verdi. Karaosmanoğlu, bölgenin Başiskele’de yaşayanların beğeneceği bir alan olacağını söyledi.

Kocaeli Karşıyaka'da sahil projesi başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karşıyaka sahilinin halkla buluşması için çalışma başlatılması talimatı verdi.

Kocaeli Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Kalıcı Konutlar’ında yer alan iş merkezini İmam Hatip Ortaokulu’na çevirerek eğitime kazandırdı. Daha önce atıl halde bulunan iş merkezi bir dizi tadilat çalışmasının ardından eğitime hazır hale getirildi.

Kocaeli Karşıyaka'daki iş merkezi İmam Hatip Ortaokulu oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka kalıcı konutlarında bulunun iş merkezinin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülme çalışması tamamlandı. Her katında 637 metrekare alanı olan ortaokul toplam 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip.

Loca Karşıyaka'da 195 bin TL'ye 1+1!

Loca Karşıyaka şehir karmaşasından uzak bir o kadar da merkezi yeri ve körfezin muhteşem manzarasıyla alıcılarını bekliyor. Projede daire fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kocaeli'de 19 kalıcı işyerinin ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı’nda kalıcı iş merkezlerinde yer alan 19 işyeri için ihale düzenlendi.

Kocaeli Kalıcı Konutları İş Merkezi okul oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, daha önce atıl halde bulunan Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi’ni İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürüyor. Bodrum, zemin, 1 ve 2 katlardan oluşan iş merkezi, çalışmaların ardından okul görünümüne kavuşmuş olacak...

Kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi okul oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi’ni İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürme çalışmaları sürüyor. Her katında 637 metrekare alanı olan yapı toplamda 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutlar İş Merkezi imam hatip ortaokulumu olacak Haberi

kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutlar İş Merkezi imam hatip ortaokulumu olacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Başiskele bölgesinde bulunan Kalıcı Konutlar İş Merkezi, İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülüyor.


Çalışma kapsamında 16 derslik, laboratuar, okul idari işleri, müdür odası ve arşiv oluşturuluyor. Bodrum, zemin artı iki kattan oluşan bina toplam 3 bin 720 metrekare kullanım alanına sahip olacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan ihtiyaç listesi doğrultusunda Karşıyaka Kalıcı Konutları’ndaki kalıcı işyeri merkezi okula dönüştürülüyor. Bölgede bulunan kalıcı işyerlerinden bir tanesinde çalışmalar yürütülüyor. Diğer iki bina ise ilerleyen zamanlarda dönüşüm programına dahil edilecek.



Kocaeli Büyükşehir...