01 / 05 / 2024

Kocaeli kayyum atandı

Kocaeli kayyum atandı

Kocaeli'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında bir yerel marketler zincirine, bir yangın sistemleri, bir gıda ve 2 inşaat firması olmak üzere 5 firmaya kayyum atandı.

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

ABD’de ikinci banka iflası yaşandı, Avrupa borsaları tepetaklak oldu!

Amerika Birleşik Devletleri’nde bankacılık sistemi alarm veriyor. Silikon Vadisi Bankasının (SVB) ardından New York merkezli Signature Bank'a da kayyum atandığı bildirildi. İki iflas kararı Avrupa borsalarında sert düşüşlere yol açtı.

Site aidatlarını yükseltmek için her türlü şike yapılıyor! Yöneticiler 1 milyon TL'yi cebe atıyor!

Enflasyon ve döviz kurunu bahane ederek, aidatlara yüzde 200'lere varan oranda fahiş zamlardan sonra kötü yönetilen bir çok siteye kayyum atandı. Şimdilerde ise aidat paralarıyla gezip maliyetini site sakinlerine yükleyen yöneticiler türemeye başladı.

Ziraat Bankası'na kayyum atandı! Flaş gelişmenin nedeni belli oldu

Ziraat Bankası'nın Almanya'da faaliyet gösteren International şubesine Alman Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu tarafından kayyum atandı.

Dumankaya'nın eski sahipleri FETÖ davasında yargılanıyor!

"Himmet" adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, TMSF yetkililerinin kayyum atandığı Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam ediliyor...

Durmazlar Grup'a TMSF kayyum olarak atandı!

FETÖ/PDY'ye finans sağlandığı yönünde MASAK raporu bulunduğu öğrenilen ağırlıklı olarak inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketi TMSF kayyum olarak atandı.

ESKIDJI Dumankaya'nın gayrimenkullerini açık artırma ile satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş. aktifinde bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI A.Ş. ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

TMSF 965 şirket ve 107 gerçek kişinin mal varlıklarına kayyum oldu!

Başbakan Yardımcısı Canikli, "KHK'lar kapsamında Türkiye'nin 43 ilinden toplam 965 şirkette kayyumların yetkileri TMSF'ye devredildi veya Fon bu şirketlere kayyum olarak atandı. Ayrıca 107 gerçek kişinin mal varlıklarına TMSF kayyum oldu" dedi.

850'den fazla şirkete kayyum atandı!

Başbakan Yardımcısı Canikli, FETÖ ile mücadelede kayyum atanan şirketlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Canikli, "Şu an itibariyle 850'den fazla şirkete bu kapsamda kayyum atanmış durumda." dedi.

Angel’s Peninsula Oteli 230 milyon Euro’dan satışa çıkarıldı!

Marmaris’teki, Koza - İpek Grubu’na ait olan ve bir süre önce el konularak kayyum atandıktan sonra adı ’Otel Angel’s Marmaris’ olarak değiştirilen Angel’s Peninsula Oteli, bir gayrimenkul şirketi aracılığıyla 230 milyon Euro’ya internetten satışa çıkarıldı.

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

Kayyum atanan inşaat şirketlerine ait konutlar satışa çıkıyor!

TMSF’nin kayyum olarak atandığı inşaat şirketlerine ait konut ve ofisler ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın gayrimenkulleri açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

Haldun Bilek’in inşaat şirketine kayyum atandı!

Sakarya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan müteahhit Haldun Bilek’in inşaat şirketine kayyum atandı.

Kocaeli kayyum atandı Haberi

Kocaeli kayyum atandı

Kocaeli'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında bir yerel marketler zincirine, bir yangın sistemleri, bir gıda ve 2 inşaat firması olmak üzere 5 firmaya kayyum atandı.


Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kocaeli 2'nci Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı ile İzmit'te bulunan bir yerel marketler zinciri, bir yangın sistemleri firması, bir gıda firması ve 2 inşaat firması olmak üzere 5 firmaya kayyum atandı. Firmalardan bazı kişiler FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanırken, firmaların 7 gün içerisinde itiraz etme hakkının bulunduğu bildirildi. Yerel marketler zinciri yetkilileri itirazda bulunduğu...