23 / 07 / 2024

kocaeli kent meydanları

kocaeli kent meydanları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Yuvacık’ta kent meydanı için çalışmalar başladı!

Kent meydanı çalışmaları kapsamında Başiskele Belediyesi ile birlikte devam eden çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi tarafından Yuvacık Yakacık Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi’nde yer alan 7 adet binanın kamulaştırılması gerçekleştirildi.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Deprem dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tarihi kent meydanlarını tekrar gün yüzüne çıkaracak projeleri ve adımları atıyoruz. Deprem ile ilgili dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Kocaeli Kent Mezarlığı yeni binasına kavuşuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent mezarlığı binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Torbalı'nın çehresi kent meydanlarıyla değişiyor!

Torbalı Büyükşehir'in "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 yeni projeyle Torbalı yeni sosyal alanlara kavuştu.

Kocaeli Çınarlıkent Konutları teslim edildi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince'deki Çınarlıkent projesinin birinci ve ikinci etap hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti

kocaeli kent meydanları Haberi

kocaeli kent meydanları


Eski valilik binasının yer aldığı alandaki kent meydanı ve yeraltı otoparkı çalışmaları hızla sürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen projenin temel çalışmaları yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapıda kolon ve yan duvar imalatları gerçekleştiriliyor. A blokta düşük kot demir donatı imalatı yapılırken E blok ankraj ve hafriyat çalışmaları sürüyor.


CAZİP BİR YER OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte ferah bir alan oluşturmak ve aynı zamanda bölgenin otopark sorununu çözmek amacıyla projeyi hayata geçiriyor. Şehrin nefes almasını sağlayacak olan yatırım, üstü meydan altı otopark olarak uygulanıyor. Meydanda kullanılacak kaplamalarda granit ve bazalt gibi doğal taşlar modern bir görüntü sunuyor. 

YARI OTOMATİK OTOPARK

 

Yeraltı otoparkı Kocaeli’de ilk kez uygulanacak sistemle hizmete girecek. Yarı otomatik otopark mekanizması olacak...