05 / 05 / 2024

kocaeli konutların durumu

kocaeli konutların durumu

CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Haydar Akar, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin yıldönümünde Meclis’te söz alarak, deprem konusunda ülke olarak 17 yılda 17 santimetre yol alınamadığını belirtti.

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

TOKİ'nin Kocaeli'nde yapacağı ucuz konutların yeri belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 81 şehirde asgari ücretlilerin ev sahibi olması için başlatılan konut hamlesinde Kocaeli'nde yapılacak konutların yerleri belli oldu! İşte bakanlığın çalışma yaptığı o yerler...

İzmir depreminde yıkılan konutların mülkiyet durumu mecliste!

İzmir'de meydana gelen deprem sebebiyle yıkılan konutların mülkiyet durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale'deki depremzedeler için yapılan konutların durumu TBMM'de!

Çanakkale'deki depremzedeler için yapılan konutların durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Erkek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İnşaat çalışmalarında 7 ayın geride kaldığı Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

TOKİ Denizevler Dönüşüm Konutları'nın ihalesi 14 Mart’ta!

Kocaeli Gölcük Bayanlar Meclisi şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Denizevler Kentsel Dönüşüm TOKİ konutlarının yapım ihalesi 14 Mart’ta yapılacağı söyledi.

Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı!

Kocaeli’nin yükselen trendi Başiskele Yuvacık’ta doğa ile iç içe panoramik deniz ve şehir manzarası ile tamamı dört katlı bloklardan oluşan Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı.

Memur Sen Kocaeli Konutları'nın temeli bayramdan sonra atılacak!

Mehmet Akkuş, Başiskele Yuvacık Tınaztepe mevkiinde yapılacak 124 konutluk projenin bayram sonra temelinin atılacağını söyleyen Memur Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Akkuş, 11 hizmet kolunun ise tek binada toplanacağını ifade etti.

Kocaeli'deki konutların yüzde 50'si deprem sigortalı!

17 Ağustos 1999’da büyük deprem felaketini yaşayan Kocaeli'de 421 bin 370 konuttan sadece 210 bin 555 konutun deprem sigortası var. Buna göre Kocaeli'de konutların sadece yüzde 50’si için DASK yaptırılmış.

Kocaeli Yahya Kaptan Konutları'nın fiyatları artıyor!

20 yılı aşkındır talep gören bir konut grubu olan Yahya Kaptan Konutları'nın fiyatı çevresindeki gelişmelerden etkilenerek 300 bin TL'ye doğru gidiyor.Konutların son günlerdeki ciddi fiyat artışlarını uzmanlar değerlendirdi.

Ayışığı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Kent Konut tarafından Yuvam Akarca' daki Yıldız Konutları' nın yanında yapılacak Ayışığı Konutları'nın ihalesi gerçekleşti...

Kocaeli Kent Konut Ayışığı Konutları’nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kent Konut’ un yapacağı Ayışığı Konutları’ nın ihalesi Kent Konut binasında gerçekleştirildi...

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli Konutları!

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli Konutları 'nda satış süreci devam ediyor. projede; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

kocaeli konutların durumu Haberi

kocaeli konutların durumu

CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Haydar Akar, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin yıldönümünde Meclis’te söz alarak, deprem konusunda ülke olarak 17 yılda 17 santimetre yol alınamadığını belirtti.


Akar, 1999 Gölcük depreminde binlerce insanımızın hayatını kaybettiğini ve binlercesinin de yaralandığına dikkat çekerek halen bölgede depremin izlerinin sürdüğünü söyledi.


Akar’ın Meclis’te depremle ilgili yaptığı konuşmayı birlikte okuyalım;


Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; 17 Ağustos 1999 depreminin 17'nci yılındayız, 17'nci yılını anıyoruz. Evet, bugün deprem şehitlerimizi anarken hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.


On yedi yılda 17 kez andık, ama 17 santim mesafe kat edemedik arkadaşlar.


Evet, o depremi yaşayan bir arkadaşınız olarak o gün, gerçekten, gece saat 03.02, bir kıyametin habercisi gibiydi. Yaklaşık 18 bin vatandaşımızı kaybettik, 48 bin vatandaşımız yaralandı, çeşitli uzuvlarını...