21 / 05 / 2024

Kocaeli Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu

Kocaeli Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karamürsel İmam Hatip Lisesi yanında hayata geçirdiği Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu’nun tanıtımı yapıldı.

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

Altın piyasasında sahteciliğin önüne geçebilmek için altın alım satımında, Darphane tarafından yeni bir dönem başlatılıyor.

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri 600 milyon TL!

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değerini açıkladı. Bu kapsamda Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 600 milyon TL oldu.

Satın alınan evden kiracı ne kadar sürede çıkarılır?

Satın aldığınız evden kiracıyı nasıl çıkartırsınız? Yeni bir ev satın alanlar içerisinde kiracı olması durumda sıkıntı yaşayabiliyorlar. Kiracılı satın alınan evden kiracılar ne kadar sürede çıkarılabilirler? İşte ayrıntılar...

Dolar/TL kuru bugün 27,50 TL sınırına dayandı! 29 Eylül 2023 dolar/TL alış satış fiyatı ne kadar?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yükselişe geçerek 27,50 TL sınırına dayandı. Peki 29 Eylül 2023 dolar/TL alış satış fiyatı ne kadar?

BİM'de dev indirim yarın başlıyor! 12 parçalı çay seti 129 TL'ye, 3'lü meşrubat bardağı 55 TL'ye düştü! 29 Eylül 2023

BİM indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de dev indirim yarın başlıyor! 12 parçalı çay seti 129 TL'ye, 3'lü meşrubat bardağı 55 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat: Altın alırken bu tuzağa düşmeyin! Hileli satışlar için önlemlerinizi hemen alın...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, altın alırken dikkat edilmesi gereken unsurları peş peşe sıraladı. Peki, Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli?

2023 Aile Destek Programı ödemeleri bitiyor ama vatandaşlık maaşları geliyor! 2023 vatandaşlık maaşını mutlaka alın!

2023 Aile Destek Programı ödemeleri bitiyor ama vatandaşlık maaşları geliyor... 2023 vatandaşlık maaşını mutlaka alın... İşte pek çok kişinin gündeminde yer alan vatandaşlık maaşı ile ilgili detaylar...

4 gün çalışma düzenine bir ülke daha katıldı! Bu ülkede de artık haftanın 3 günü tatil!

Haftada dört gün çalışma düzeni Avrupa'nın dört bir yanında hızla yayılıyor! Avrupa'daki dört günlük çalışma düzeni eğilimi artmaya devam ediyor. Bu düzene bir ülke daha katılarak haftalık beş günlük çalışma programını dört günlük çalışma düzeni ile değiştirdi.

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

İslam Memiş yanıtladı! Altın alınır mı satılır mı? Altını o tarihte kimse tutamayacak!

Altın alacak olan vatandaşlar ve yatırımcılar bu aralar altın alınır mı, satılır mı sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Kocaeli Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu Haberi

Kocaeli Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel İmam Hatip Lisesi yanında inşa ettiği Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu için tanıtım programı düzenledi. Modern mimari yapısıyla dikkat çeken spor salonu hem halkın hem de öğrencilerin faydalanacağı spor salonu olacak. Öğrenciler olumsuz hava şartlarından etkilenmeden burada spor yapma imkanı bulurken vatandaşlar da salondan yararlanabilecek.


HALKIMIZIN BAŞARISI


Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu için düzenlenen tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Ali Yeşildal ve Mustafa Altay, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İl Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Cintımar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Başkan Karaosmanoğlu “Vatandaşımızın müşterek ne kadar ihtiyacı varsa...