03 / 05 / 2024

kocaeli modern bakım merkezi

kocaeli modern bakım merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıklamada, "Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek" dedi.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılmakta olan Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Hereke iskelesinde bakım çalışması!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hereke iskelesinde 23 Ekim Pazar günü gün boyu bakım çalışmaları yapılacak.

Zehnder Terraline konvektör modern tasarımıyla dikkat çekiyor!

Bir bakışta hayran kalacağınız, estetikten ödün vermeyen foksiyonelliği ile Zehnder Terraline konvektör, yaşam alanınıza farklı ve sıcak bir dokunuş yaparak modern tasarımı ile her ortama uyum sağlıyor.

Kocaeli'de tüm tesisler bakımdan geçirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de yer alan spor tesislerinin bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bakım onarım kapsamında futbol sahalarının bakımlarını gerçekleştirdi.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi inşaatı ne durumda?

Türkiye’nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımı hızla devam ediyor. Trabzon Çağlayan’da bulunan 84 dönümlük alan üzerine inşa edilen merkezin yapımına Orman Ve Su İşleri Bakanlığı katkı sağlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol bakım onarım ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Çayırova Darıca ve Dilovası ilçelerinde yol bakım onarım ve yapım işi ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 4 milyon 466 bin 367 TL olarak belirlenen ihaleye 6 firma katıldı.

Kocaeli Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi 2016 yılında hizmete girecek!

Koruma Klor Alkali San ve Tic A.Ş’nin sahibi Vefa İbrahim Aracı, dün ofisinde düzenlediği basın toplantısında, Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi’nin 2016 yılında hizmete gireceğini açıkladı.

İSU'dan Yalova Altınova'ya teknik bakım desteği!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, komşu Yalova iline bağlı Altınova İlçe Belediyesinin işlettiği atıksu arıtma tesisi ile atıksu terfi merkezi ve kanalizasyon hatlarına teknik bakım desteği veriyor.

Göksu Nehri’nde bakım ve temizlik çalışmalarına başlandı!

Göksu Nehri’nde bakım ve temizlik çalışmalarına başlandı.Göksu Nehri Taşkın Islahı ve Yatak Düzenlemesi projesi kapsamında modern bir yapıya kavuşacak olan nehirde, öncelikli olarak köprüler bakıma alınacak...

Kocaeli Kandıra'da hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve de hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Kocaeli'de modern bakım merkezi inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Elektrikte bakım kesintisi sona erecek!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

kocaeli modern bakım merkezi Haberi

kocaeli modern bakım merkezi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor. Tesiste ilgili bakanlığın yasakladığı cinsteki ve insana zarar vermeye yatkın agresif köpekler kontrol altında tutulurken, bunun dışındaki hayvanlar merkezde kısırlaştırılıyor, hasta ve yaralıysa sağlığına kavuşturuluyor. 10 yapıdan ve serbest dolaşım alanlarından oluşan tesis, 27 Eylül Cumartesi günü saat 14.30’da yapılacak tanıtım programıyla hizmete girecek.



VATANDAŞLAR KÖPEKLERİ SAHİPLENİYOR


Tesiste hayvanlar rehabilitasyonun yanında sahiplenme şansına da kavuşuyor. Günde 10 civarında köpek vatandaşlar tarafından sahipleniliyor. Genelde yavrulardan seçilen sahiplenmeler bakım sözleşmesi kapsamında sağlanıyor. Köpekleri sahiplenen vatandaşlara, aldıkları köpeklerin aşıları ömür boyu ücretsiz olarak yapılıyor.




170 DÖNÜM ALAN ÜZERİNE KURULU


Tam donanımlı olarak hizmet veren bakım merkezi Kandıra’da Cezaevi’ne yakın bir bölgede 170...