15 / 05 / 2024

Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi

Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi

Kocaeli Gölcük'teki bir alan Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi. Karar bugünkü 31499 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Endüstri Bölgeleri Kanunu'nda değişiklik TBMM'de kabul edildi

Meclis'te kabul edilen kanun teklifi ile endüstri merkezlerine ek alanlar açılması kabul edilirken, özel endüstri merkezleri kuruluşunda arazi şartlarıyla ilgili gibi bir takım değişiklikler yapıldı. İşte detaylar...

Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Kocaeli Gölcük'teki bir alan Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi. Karar bugünkü 31499 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Baykar Makina'nın Arnavutköy'deki arazisi Özel Endüstri Bölgesi oldu!

İnsansız hava aracı projeleriyle ön planda olan Baykar Makina'ya ait arazi, Cumhurbaşkanı Kararı'yla İstanbul Özel Endüstri Bölgesi kapsamına alındı. Özel endüstri bölgelerine dahil edilen firmalar önemli imkanlar buluyor. 

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

İÇDAŞ'ın fabrika alanı Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi oldu!

Çanakkale İli, Biga İlçesinde bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sanayicilerden özel endüstri bölgelerine destek!

Cumhurbaşkanı Kararı ile Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir'de toplam 3,7 milyar dolarlık yatırım bedeliyle kurulacak 6 özel endüstri bölgesi 49 bin 225 kişiye istihdam sağlayacak.

6 yeni endüstri bölgesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarıyla Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir’de 6 özel endüstri bölgesi ilan edildi. Bu bölgeler özel teşviklerden yararlanacak.

Rönesans Holding’ten Ceyhan Endüstri Bölgesi’ne özel anlaşma!

Rönesans Holding, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi için Hollandalı Port of Rotterdam şirketiyle çerçeve iş birliği anlaşması yaptı. 

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi, Nurşen Ayana tarafından 60 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Semih Karagöl tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi Haberi

Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi

Kocaeli İli, Gölcük İlçesinde Bulunan Alanın Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi Olarak İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar için