08 / 05 / 2024

Kocaeli sahilleri deniz temizliği

Kocaeli sahilleri deniz temizliği

Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı deniz suyu analizlerinde İzmit Körfezi ve Kandıra’daki plajlarımızda deniz suyu çok temiz çıktı.

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Kocaeli Deniz Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı, Deniz Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Füsun Yılmaz Deniz: 100 bin riskli yapıyı depreme hazırlamalıyız!

Deprem Haftası nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, “Kentin depreme hazır hale gelmesi ve yapısal dönüşümün sağlanması acil ihtiyaçtır” diye konuştu.

Kocaeli'de 6.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 dükkan!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Derince ilçesi, Deniz mahallesinde bulunan iki dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 465 bin 456 TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Darıca’ya deniz manzaralı sosyal tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca'da hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Kocaeli Bağırganlı Sahili tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil bölgelerini turizme kazandırmaya devam ediyor. Sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelen Kandıra sahilleri, her yıl artan oranlarla, binlerce tatilciyi kendine çekiyor

Kocaeli Hereke iskelesinde bakım çalışması!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hereke iskelesinde 23 Ekim Pazar günü gün boyu bakım çalışmaları yapılacak.

Kocaeli Bağırganlı sahil düzenlemesinde sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil bölgelerini turizme kazandırmaya devam ediyor. Sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelen Kandıra sahilleri, her yıl artan oranlarla, binlerce tatilciyi kendine çekiyor.

Kocaeli Derince Limanı'nda son durum!

Kocaeli Derince Limanı’nda mahkeme kararı sonrası kısa bir süre dolgu işlemi durdurulmuştu. Limanda Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılması gerekirken deniz dolgusu yeniden yapılmaya başlandı.

Kocaeli Kandıra sahilleri yenileniyor!

Kocaeli’nin turizm bölgesi olan ve özellikle sahiller noktasında yazları yüzbinlerce kişiyi ağırlayan Kandıra, tatil sezonun açılmasına sayılı günler kala son hazırlıklarını yapıyor.

Kocaeli Derince'deki deniz doldurma projesine durdurma!

Kocaeli'deki "Safi Port Derince Limanı İlave Dolgu Yapımı ve Dip Tarama Projesi" için verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının yürütmesi durduruldu.

Innovia Terrace, Kocaeli'nin ilk marka projesi!

Türkiye’nin konut markası Innovia, şimdi eşsiz mimarisi ve üstün kalitesiyle bambaşka bir yaşam alanı sunarak Kocaeli’de yükseliyor. Innovia Terrace’de, tamamı deniz manzaralı villa konseptinde olup, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor.

Kocaeli Cebeci 3. Etap sahili ihaleye çıktı!

Sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getirmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cebeci 3. Etap sahil düzenlemesi için ihaleye çıktı. İhaleye 6 firma teklif verdi.

Kocaeli sahilleri deniz temizliği Haberi

Kocaeli sahilleri deniz temizliği

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün Kocaeli plajlarında düzenli olarak yaptığı analizlerin sonucunda tüm plajlarımız tertemiz çıktı. İzmit Körfezi ve Karadeniz sahillerindeki plajlarımızın girilebilir olduğu ifade edildi.


A SINIFI MÜKEMMEL PLAJLAR

Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Kandıra Cebeci halk plajlarında 15 Haziran’da yapılan numune incelemelerinde denizin çok temiz olduğu ifade edildi. İzmit Körfezi’ndeki Gölcük Ulaşlı Plajı mükemmel ve çok temiz olarak tarif edilirken yine Karamürsel Ereğli ve Karamürsel Ereğli Defne plajları mükemmel ve çok temiz olarak değerlendirildi.


DARICA BAYRAMOĞLU MÜKEMMEL

Başiskele Plajı’nda 1 Haziran’da yapılan incelemede deniz suyunun kalitesi çok temiz olarak belirlendi. Dilovası Tavşancıl Sahili’nde 15 Haziran’da yapılan incelemede deniz suyu çok temiz olarak belirlendi. Büyükşehir tarafından yapılan çalışmalarla Kocaeli halkına kazandırılan ve içinde Kadınlar Plajı bölümü de bulunan Darıca Bayramoğlu...