17 / 05 / 2024

Kocaeli Sakarya Bandı imar durumu

Kocaeli Sakarya Bandı imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Sakarya Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'ne ilişkin 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu dün askıya çıkarıldı...

Orman Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 40 milyon 400 bin TL'ye arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli İli Başiskele İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 40 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Ulaştırma Bakanlığı 5 ildeki raylı sistem projelerini üstlendi!

Bursa, Kocaeli, Sakarya, Trabzon ve Samsun'da bulunan raylı sistem projelerine dair bazı işleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi. Söz konusu karar bugünkü 32342 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Sakarya'da 3 hastane inşaatını yarım bırakan firmaya ceza!

Sakarya'da inşaatı süren 3 hastaneyi yarım bırakan Kocaeli merkezli inşaat firmasına Resmi Gazete'de yayınlanan karar göre ihale yasağı getirildi.

Reysaş GYO'dan İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'daki gayrimenkulün değerleme raporu!

Reysaş GYO İstanbul Tuzla, Sancaktepe ve Esenyurt'taki, Kocaeli Esenyurt'taki ve Sakarya Arifiye'deki toplam 6 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli’de en fazla para konut ve kiraya gidiyor!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün verilerine göre, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova bölgesinde tüketim harcamalarının büyük bölümü konut ve kira için yapılıyor.

Univa Kocaeli telefon!

Univa Kocaeli telefon numarası haberimizde yer alıyor. ''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan projede satışlar devam ediyor. 

Univa Kocaeli fiyatları!

Univa Kocaeli fiyatları haberimizde yer alıyor. ''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan proje 786 yatak kapasitesine sahip.

Univa Kocaeli projesi!

''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan Univa Kocaeli projesi Kocaeli Üniversitesi'nin hemen karşısında yer alıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi ÇSED toplantısı yapılacak!

İstanbul, Kocaeli Sakarya illerini içerisinde yapılması planlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi için Kurtköy-Akyazı Kesimi ve Kınalı-Odayeri Kesimi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Kocaeli Sakarya Bandı imar durumu Haberi

Kocaeli Sakarya Bandı imar durumu


Kocaeli Sakarya Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'ne ilişkin Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 21 Mayıs 2015 tasdik tarihli 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu dün askıya çıktı. İmar planı 9 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek.



Plan için...