05 / 05 / 2024

Kocaeli sanayinin ve istihdamın başkenti

Kocaeli sanayinin ve istihdamın başkenti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Burası sanayinin ve istihdamın başkenti. Bu anlayışla ilin her karışını planladık, altyapıda 1 numarayız” dedi.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı! Bursa’da bulunan Kayapa-Yenişehir Fayı büyük İstanbul depremini tetikler mi?

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği çalışma doğrultusunda Bursa’da haritalarda yer almayan bir fay keşfedildiği açıklandı.

Haritalarda yer almayan aktif fay keşfedildi: 7.3'lük deprem üretebilir!

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından Bursa’daki aktif fay hatları üzerine yapılan çalışmada daha önce haritalarda yer almayan yeni bir fay keşfedildi. Söz konusu bu fayın, 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretebileceği  belirtiliyor. 

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

O ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf 6 arsa satılıyor! Taksitle arsa almak isteyenler dikkat! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, Çayırova, Derince ve Başiskele ilçelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kocaeli'de 26.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova ve Başiskele'de yer alan 5 adet arsayı 26 milyon 257 bin 80 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Milli Emlak'tan satılık 26 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli'nde yer alan 26 gayrimenkulü satıyor. 

Kocaeli'de 22.1 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü,  Kocaeli'de yer alan 7 adet arsayı 22 milyon 83 bin TL'ye satıyor...

Kocaeli'de 9.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Gebze ve Kartepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 9 milyon 145 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli'de depremde hasar gören 3 bina yıkıldı!

Kocaeli Karayakuplu ve Belen mevkisinde 1999 yılında meydana gelen Marmara Depremi'nde hasar gören 3 bina yıkıldı...

Kocaeli sanayinin ve istihdamın başkenti Haberi

Kocaeli sanayinin ve istihdamın başkenti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Burası sanayinin ve istihdamın başkenti. Bu anlayışla ilin her karışını planladık, altyapıda 1 numarayız” dedi.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Burası üretimin ve istihdamın başkenti. İlimizde irili ufaklı 4 bin sanayi kuruluşu faaliyet gösteriyor. En büyük 100 sanayi kuruluşundan 40’ı burada. İlimizde çalışanların ve yaşayanların hayatını kolaylaştırmak için raylı sistemlere başlıyoruz. Hammadde ve ürün sevkıyatını kolaylaştırmak için de sanayici ve liman işletmecileriyle birlikte lojistik master plan çerçevesinde çalışıyoruz” dedi.


Hazırlık çalışmaları 3 yıl süren imar planının onayından sonra önceliği altyapıya verdiklerini ve bugün itibariyle yüzde 99’unu tamamladıklarını belirten Karaosmanoğlu, “Altyapı açısından Türkiye’de bir numarayız” diye konuştu. 


Büyükşehir ilan edildikten sonra belediyenin çalışma alanının 110 kat büyüdüğünü belirten Karaosmanoğlu, şunları söyledi:

“Su, kanalizasyon, yağmur suyu, elektrik, doğalgaz,...