03 / 05 / 2024

kocaeli tramvay çalışmaları

kocaeli tramvay çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kocaeli'de tramvay çalışmaları hız kesmiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay çalışmalarını kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak yürütüyor. Tramvay çalışmaları niteliğine göre farklı ekiplerce koordineli olarak gerçekleştiriliyor.

Kocaeli tramvay çalışmalarında son durum ne?

Tramvay çalışmaları son hızla devam ediyor. Otogardan adliyeye kadar olan kısımda büyük yol kat edildi. Çalışmalar devam ederken kimi yerlerde ağaç taşıma işleri de yapılıyor

Kocaeli tramvay hattında 1. etap çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sekapark-Otogar Arası Tramvay Hattı’nda deplase çalışmaları devam ediyor. Tramvay hattının 1. etabını kapsayan yaklaşık 1800 metrelik güzergah 3 kısma ayrılarak çalışmalara başlandı.

Arsal Arısal: Kentsel dönüşüm haksız rekabete yol açıyor!

Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Arsal Arısal, Kocaeli Manşet'te yaptığı değerlendirmede, kentsel dönüşüm projelerinin haksız rekabete yol açtığını söyledi .

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Alibeyköy- Eminönü Tramvayı 2023'te tamam! 10,1 kilometrelik hatta çalışmalar tam gaz! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy- Eminönü Tramvayı'nda çalışmaların 2023'te tamamlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Akademi Lisesi Körfez şubesi için çalışmalar başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Beediyesi, Akademi Lisesi Körfez şubesi için düğmeye bastı.

kocaeli tramvay çalışmaları Haberi

kocaeli tramvay çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Akçaray tramvay hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Akçaray’ın önemli bağlantı noktalarından olan Merkez Bankası önünde bulunan alanda beton serme işlemi gece geç saatlerde yapıldı. Merkez Bankası bölgesinde 50 metrelik alanda ray döşemesinin tamamlanmasının ardından beton dökme işlemi tamamlandı.


HATLAR BİRLEŞTİRİLECEK


Merkez Bankası önünde bulunan ray imalatının tamamlanmasının ardından şehre giden yol raylar üzerinden verilecek. Ayrıca bu çalışmanın tamamlanmasından sonra Telekom binası ile Merkez Bankası arasında bulunan alanda ray imalatı çalışmaları başlayacak ve tramvay hattı birbirine bağlanacak.



Kocaeli Büyükşehir...