02 / 05 / 2024

Kocaeli ulaşım hatları

Kocaeli ulaşım hatları

Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan ve kent gündeminde 10 yıldır yer tutan tramvay projesinde somut adımlar atılmaya başlandı. Tramvayın modeline, rengine, şekline ve nihayetinde güzergâhına da karar verildi.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

İstanbul Havalimanı'na İETT ve Havaist hatlarıyla ulaşım imkanı!

İstanbul Havalimanı'ndan uçuş yapmak isteyen yolcular, ulaşım için birçok alternatif hat ve güzergahı kullanabilecek. Yarın itibariyle başlayacak seferlere havalimanınından İETT ile "Havaist" hatlarıyla da ulaşım sağlanacak. 

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Gebze'nin ulaşım sorunu meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli'de ulaşım için yeni sistem kurulacak!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, hızlı, güvenli ve konforlu ulaşımı kent geneline yaymak amacıyla oluşturulan kısa süreli ve uzun süreli projeleri anlattı. Büyükakın, yeni bir sistemin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İzmit ulaşım projelerinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İzmit'teki ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Kocaeli ulaşım hatları Haberi

Kocaeli ulaşım hatları

Kocaeli Ticaret Odası'nda yapılan basın açıklaması ile kamuoyu ile tramvayın detayları paylaşıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "30 yıldır Kocaeli'nin hayali olan bir projeyi gerçekleştiriyoruz" dedi. Kocaeli genelinde toplu taşımada dönüşüm ve entegrasyon çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi kenti raylı sistem ile buluşturmaya hazırlanıyor. 30 yıldır yapılması beklenen projeler arasmda bulunan tramvayın 2016 yılında tamamlanması ve yolcu taşımaya başlaması hedefleniyor. KOTO Burhan Kasım Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen basın açıklamasına katdım ise oldukça yoğun oldu. 


Toplantıya Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayrullah Demiray ve birçok davetli katıldı. 


GÜZERGAH BELİRLENDİ

Büyükşehir Belediyesi'nin kendi imkânları ile finanse...