17 / 05 / 2024

Kocaeli Umuttepe Öğrenci Yurdunun inşaatında son durum

Kocaeli Umuttepe Öğrenci Yurdunun inşaatında son durum

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin yararlanacağı Umuttepe'de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapımı için ihale gerçekleştirdi. İhaleye 5 firma teklif verdi.

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Kocaeli AMATEM ve ÇEMATEM inşaatında durmak yok!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nin batısında inşa edilen AMATEM ve ÇEMATEM projesinin yapımı hızla sürüyor. Alkol ve uyuşturucu ile çocuk ergen madde bağımlılarının tedavi göreceği merkezin bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Kocaeli karantina bölgesindeki inşaat devam ediyor!

Kocaeli’nde karantina bölgesi olarak belirlenen Umuttepe'deki Şerife Gelin Öğrenci Yurdu'nun yanındaki inşaatın çalışmaları devam ediyor…

Univa Kocaeli’de Ocak ayında 30 öğrenci evi satıldı!

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme kapı açan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

Gebze'deki öğrenci yurdundaki çatlaklar öğrencileri tedirgin ediyor!

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) ait öğrenci yurdundaki kolon ve duvarlardaki çatlaklar öğrencileri tedirgin ediyor.

Kocaeli Umuttepe ormanlık alanında yapılacak tesis mecliste!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Umuttepe ormanlık alanında yapılmak istenen atık bertaraf tesisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, tesise ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'ye beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu inşa etti.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nin temeli atıldı!

4.500 öğrenci kapasiteli Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün temeli atıldı. Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü inşaatının yanında yeni yurtta inşa edilecek.

Kocaeli'ye 7 katlı öğrenci yurdu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerinin yararlanması için yurt binası inşa ediyor.

Kocaeli Umuttepe Öğrenci Yurdu'nda sona yaklaşılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri için yurt inşa ediyor. Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe Üçtepeler bölgesinde inşa edilen yurt binasının her iki blokta da son kat çalışmaları yapılıyor.

Kocaeli Umuttepe’ye modern yollar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastalarla hasta yakınlarının ulaşımını daha rahat, konforlu sağlaması için önemli yatırımlar yaptı.

İzmit Umuttepe Öğrenci Yurdu'nun yolu asfaltlandı!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Umuttepe Öğrenci Yurdunun yolu önce 757 ton pmt malzemesiyle sağlamlaştırıldı ardından da komple asfaltlandı.

Kocaeli Umuttepe Öğrenci Yurdunun inşaatında son durum Haberi

Kocaeli Umuttepe Öğrenci Yurdunun inşaatında son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Umuttepe'de yapılacak 430 kişilik yurt binası için ihale yapıldı KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin yararlanacağı Umuttepe'de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapımı için ihale gerçekleştirdi. Fen işleri Daire Başkanlığı Etüt Proje ve Keşif Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yapım ihalesine 5 firma katıldı. 


550 GÜNDE BİTECEK 

Yaklaşık maliyeti 27 milyon 312 bin 588 TL olarak belirlenen ihalede, firmaların teklif dosyaları komisyon tarafından katılımcıların huzurunda açılarak okundu. İhale komisyonunun yapacağı değerlendirme sonrası ihaleyi kazanan yüklenici firma belirlenecek. İhaleyi kazanan yüklenici firmadan sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 430 kişilik 7 katlı yurt binasını 550 günde tamamlaması isteniyor. 


5 FİRMA TEKLİF VERDİ 

İhaleye katılan Özpol Mühendislik 20.268.296 TL., Elyapı Beton Ltd. Şti. 22.806.158.TL., Misek İnşaat 22.953.000 TL., N.Doğuş İıışaat+Ordem Yapı iş...