02 / 05 / 2024

Kocaeli Umuttepe üst geçidi

Kocaeli Umuttepe üst geçidi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önünde yaptıracağı yürüyen merdivenli yaya köprüsü inşaatını kimin yapacağı kesinleşti. İnşaatı, Atlas İnşaat'ın yapacağı açıklandı.

Kocaeli Lifeside satışta! Yeni Proje

Üst Grup tarafından Kocaeli'nde inşa edilen Lifeside konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje 11 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor.

Kocaeli'de depremin izleri silindi!

Kocaeli'de depremin izlerinin kalmadığını söyleyen KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "Yapılan değişikliklerle yeni binalar artık çok daha üst seviye depremlere dayanıklı hale geldi" dedi.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Kocaeli AMATEM ve ÇEMATEM inşaatında durmak yok!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nin batısında inşa edilen AMATEM ve ÇEMATEM projesinin yapımı hızla sürüyor. Alkol ve uyuşturucu ile çocuk ergen madde bağımlılarının tedavi göreceği merkezin bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Kocaeli karantina bölgesindeki inşaat devam ediyor!

Kocaeli’nde karantina bölgesi olarak belirlenen Umuttepe'deki Şerife Gelin Öğrenci Yurdu'nun yanındaki inşaatın çalışmaları devam ediyor…

Kocaeli Umuttepe ormanlık alanında yapılacak tesis mecliste!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Umuttepe ormanlık alanında yapılmak istenen atık bertaraf tesisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, tesise ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Körfez'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Körfez İlçesi, Yarımca Şuyulandırma Mahallesi, Köyüstü Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 553 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli’de davalık olan köprü yıkılacak!

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir vatandaşın ‘Evimin içi görünüyor’ diye şikayetçi olduğu köprünün yıkılmasına karar verildi. Üst geçidi kullanan vatandaşlar karara tepki gösterdi.

Kocaeli Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor!

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Kocaeli Umuttepe Öğrenci Yurdu'nda sona yaklaşılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri için yurt inşa ediyor. Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe Üçtepeler bölgesinde inşa edilen yurt binasının her iki blokta da son kat çalışmaları yapılıyor.

Kocaeli D-100 Karayolu’na yeni üst geçit!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki yan yol ve sanat yapıları proje çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamında güney yan yolda uygulamalar yapılıyor. Kuzey yan yolda da kanal çalışması gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Umuttepe’ye modern yollar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastalarla hasta yakınlarının ulaşımını daha rahat, konforlu sağlaması için önemli yatırımlar yaptı.

Kocaeli Umuttepe üst geçidi Haberi

Kocaeli Umuttepe üst geçidi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önünde yaptıracağı yürüyen merpenli yaya köprüsü inşaatını kimin yapacağı kesinleşti. İnşaatı, Atlas İnşaat'ın yapacağı açıklandı.


KOÜ Umuttepe Yerleşkesi bölgesine inşa edilecek üstgeçitle ilgili ihale 26 Ocak’ta yapılmıştı.  1 milyon 633 bin 550 TL bedelli ihaleyi, 1 milyon 603 bin TL teklif veren Atlas İnşaat firmasının kazandığı açıklandı. 


Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi kazanan Atlas İnşaat firmasına yer teslimini yaptıktan sonra çalışmalar başlayacak. Çelik malzeme ile yapılacak yürüyen merpenli Umuttepe Yaya Üst Geçidi’nin yer teslim tarihinden sonraki 160 günde bitirilip açılması bekleniyor. Umuttepe üstgeçidi hizmete girdiğinde öğrenciler, okula giriş çıkışlarda rahatlayacak.


Üstgeçidin hizmete girmesinden sonrada Umuttepe Üniversite Hastanesi’ne giriş çıkışını düzenleyecek yeni kavşak inşaatının da başlaması bekleniyor.


Özgür...