17 / 05 / 2024

Kocaeli Valiliği köprüsü

Kocaeli Valiliği köprüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanmak üzere olan Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önüne modern bir yaya köprüsü inşa edecek. Köprünün ihalesi önceki gün gerçekleştirildi.

Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu için kamulaştırma!

Kocaeli Dilovası'nda bulunan bazı taşınmazların Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kocaeli İzmit Garı Köprüsü'nde çalışmalar durdu mu?

2 ay gibi bir sürede tamamlanması beklenen Kocaeli İzmit Garı Köprüsü için hummalı bir çalışma başladı ancak bu çalışmalar da aylardır durmuş durumda.

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü geçiş ücreti TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü ve Otoyolu'nu TBMM gündemine taşıdı. Tarhan, "Köprüden 120 TL geçiş ücreti mi olur?" diye sordu

Körfez Geçiş Köprüsü İMO tarafınan incelendi!

Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfezi’ne inşa edilen Körfez Geçiş Köprüsü inşaat sahasına, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube üyeleri tarafından teknik gezi düzenlendi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde kedi yolu yeniden yapılıyor!

Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında tamamlandıktan kısa süre sonra kopan ‘Cat Walk’ (kedi yolu) yeniden yapılmaya başlandı.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında son durum!

GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında tamamlandıktan kısa süre sonra kopan “Cat Walk” (kedi yolu) yeniden yapılmaya başlandı.

Boğaziçi Köprüsü'nde planlanan bakım ertelendi!

Karayolları’nın Boğaziçi Köprüsü’nde bu yaz yapmayı planladığı bakım Italya’dan sipariş edilen genleşme derzlerinin teslimi gecikince 2016’ya kaldı.

Dilova Belediyesi Körfez Geçiş Köprüsü'ne AVM yapacak!

Körfez Geçiş Köprüsü'nün Diliskelesi kısmına Pendik'te bulunan Via Port Outlet Shopping'in yetkililerinin AVM yapacağı ileri sürüldü. AVM'nin inşaatına kısa bir süre başlanacağı öğrenildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü yıl sonunda açılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz sürüyor. Dünyanın orta açıklığı en uzun dördüncü köprüsünde viyadükler tamam. Yıl sonu açılış var..

Körfez Geçiş Köprüsü kediyolu montajı için 5 gün gemi girişi yapılmayacak!

Orhangazi İzmir Otoyol Projesi'nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, mart ayında kopan catwalk (kediyolu) halatlarının yeniden montajı nedeniyle körfeze gemi giriş çıkışı, 31 Mayıs - 4 Haziran tarihlerinde 08.00-18.00 saatleri arasında yasaklandı.

Körfez Geçiş Köprüsü ile yıllık 1,7 milyar TL tasarruf sağlanacak!

İstanbul ve İzmir arasında karayoluyla seyahat süresini 3.5 saate indirecek olan Körfez Geçiş Köprüsü, yılda 1.7 milyar lira tasarruf sağlayacak.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı ne durumda?

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü giriş viyadükleri tamamlandı. Toplamda 2 bin 682 metre olarak planlanan köprü 1.500 metrelik orta açıklığıyla dünyanın dördüncü büyüğü olacak.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün giriş viyadükleri tamam!

İSTANBUL–Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü giriş viyadükleri tamamlandı. 2015 yılı sonu olan köprü bitim tarihinde bir değişiklik olmadığı belirtildi.

Kocaeli Valiliği köprüsü Haberi

Kocaeli Valiliği köprüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanmak üzere olan Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önüne modern bir yaya köprüsü inşa edecek. Köprünün ihalesi önceki gün gerçekleştirildi


Büyükşehir Belediyesi tarafından, tamamlanma aşamasına gelen Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önünde yer alan eski yaya köprüsünün yerine, yürüyen merpenli ve asansörlü modern bir yaya köprüsü inşa edilecek. Yaya köprüsünün yapımına yönelik ihaleye ise 4 firma teklif verdi. İhalede en düşük teklif Zulfikar Bahadır Çelik+ BHC İnşaat’tan 6 milyon 889 bin 589 TL ile geldi.

4 FİRMA TEKLİF VERDİ

Büyükşehir Belediyesi ihale Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleye 4 firma katıldı. İhalede en yüksek teklif 10 milyon 606 bin 257 TL ile Arif Öztürk İnşaat, El Yapı Beton ve Aher inşaat ortaklığından, en düşük teklif ise 6 milyon 889 bin 589 TL ile Zulfikar Bahadır...