29 / 07 / 2024

Kocaeli Valiliğinin üst geçidini Antalyalı firma yapacak

Kocaeli Valiliğinin üst geçidini Antalyalı firma yapacak

Kocaeli'de yapılan yeni valilik kompleksinin yanında bulunan üst geçidin ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 6 milyon 889 bin 589 TL ile Antalyalı firma olan BHC İnşaat aldı.

İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı! Fahiş fiyatla ekmek satan 822 işletme tespit edildi!

Fahiş fiyatlarla ekmek satışı yapan işletmeler İstanbul Valiliğinin kıskacına takıldı. Valilik  822 işlenmenin tespit edildiğini ve ceza almaları için Ticaret Bakanlığına gönderildiğini bildirdi.

İstanbul Valiliği açıkladı! İstanbul'daki yağış ve fırtınanın bilançosu açıklandı!

İstanbul Valiliği, megakentte dün etkili olan şiddetli sağanak yağışlar ile fırtınada bir  kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını açıkladı. İstanbul'da yaşanan fırtına sebebi ile sel, su baskınları ağaç devrilmesi gibi birçok olumsuzluk yaşandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntılar

Kocaeli Lifeside satışta! Yeni Proje

Üst Grup tarafından Kocaeli'nde inşa edilen Lifeside konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje 11 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor.

Kocaeli İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekilişleri tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ve ev almak isteyen binlerce kişinin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kocaeli'de inşa edilecek konutların hak sahipleri belirlendi.

Euro tam tamına böyle olacak! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı! 1 eurosu bile olanlar görmedim duymadım demeyin

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününde milyonlarca kişinin odağında kalmaya devam ediyor. Vatandaşlar euronun ne kadar olacağını merak derken uzman isim Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işın Çelebi euronun nasıl olacağının üstüne basa basa açıkladı.

Bir tapu üç kişinin üstüne olur mu?

Tapu konusu pek çok kişinin bilgi almak istediği konuların başında gelmektedir. “Hisseli arsaya ev yapılır mı, Bir tapu üç kişinin üstüne olur mu?” soruları çok sık sorulmaktadır. İşte bu sorulara dair detaylar!

Kocaeli'de 24 taksitle 8 arsa ve 10 iş yeri satılıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf!

Kocaeli Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Kartepe, Gölcük, Körfez ve Kandıra ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 10 adet işyerini satıyor. İŞte tüm merak edilenler...

Suriye'de ihtiyaç sahipleri için 4 bin 500 konut inşa edilecek!

Ataa İnsani Yardım Derneği ve Merhametli Kalpler Derneği iş birliğinde, Gaziantep Valiliğinin desteğiyle, Suriye'de ihtiyaç sahipleri için toplam 4 bin 500 konut inşa edilecek.

Gökmen Mengüç'ten Kocaeli'deki ağır hasarlı binaların yıkımına ilişkin açıklama!

17 bin kişinin yaşamını yitirdiği Marmara depreminde Kocaeli yerle bir oldu. Hasarlı binalarda 8 bin kişi yaşıyor. Belediye yıkımlara bu yıl başladı.

Kocaeli Valiliği'nden ağır hasarlı 26 bina için yıkım talimatı!

Kocaeli Valiliği, şehirdeki toplam 26 ağır hasarlı binanın yıkımı için 4 belediyeye talimat yazısı gönderdi.

TOKİ'den alınan evin tapusu birden çok kişinin üstüne olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem hayattayken Toki’den bir daireyi teslim alıyoruz. Annem bu yeri kullanmakta ve borçları taksitle ben ödemekteyken annem vefat etti. Diğer mirasçılarla anlaşamıyoruz. Bu durum sizce ne olur?' sorusunu cevapladı.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek için Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon TL'ye çıkarıldı.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek amacıyla Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon liraya çıkarıldı.

Kocaeli Valiliğinin üst geçidini Antalyalı firma yapacak Haberi

Kocaeli Valiliğinin üst geçidini Antalyalı firma yapacak

Kocaeli'de yeni valilik kompleksinin yanında bulunan üst geçidin ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 6 milyon 889 bin 589 TL ile Antalyalı firma olan BHC İnşaat aldı.


İzmit Körfez Mahallesi'nde yapımı tamamlanan, şuan çevre düzenlemesi yapılan yeni valilik kompleksinin hemen yanında bulunan üst geçit yıkılarak yerine daha modern bir üst geçit yapılacak. 


Büyükşehir Belediyesi bu nedenle dün ihaleye çıktı. Belediyenin ihale salonunda gerçekleşen ihalenin komisyon başkanlığını destek hizmetleri yetkilisi Ayşegül Yalçınkaya yaptı. Yaklaşık maliyeti 9 milyon 31 6 bin 682 TL olarak belirlenen ihaleye 4 firma katıldı.


En düşük teklifi 6 milyon 889 bin 589 TL ile BHC İnşaat verirken, en yüksek teklif ise 10 milyon 606 bin 257 TL ile Arif Öztürk El Yapı ve Aher inşaat ortaklığından geldi.


İhaleyi Antalyalı firma BHC aldı. Köprü...