29 / 04 / 2024

kocaeli yeni projelerle küçük istanbul olma yolunda

kocaeli yeni projelerle küçük istanbul olma yolunda

Kocaeli’nin ilçesi ama İstanbul’un gölgesinde büyüyen Gebze, Türkiye’nin dev sanayi tesislerine ev sahipliği yapıyor. Körfez Otoyolu Projesi sayesinde yıldızı parlayan ilçe, ‘Küçük İstanbul’ olma yolunda.

Bakyapı'dan yeni yıl müjdesi! 2024'te yeni projeler geliyor

İmza attığı projeleriyle yatırımcıları kazançlı yatırım sağlayan huzurlu yaşam alanları ile buluşturan Türkiye’nin lider inşaat firmalarından Bakyapı, 2024'e yeni projelerle gireceğinin müjdesini verdi.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Workindo, skalasındaki ustaları yeni projelerle buluşturuyor!

İnşaat sektörünün kariyer platformu Workindocom, geniş üye skalasında bulunan ustaları yeni projelerle bir araya getiriyor.

Konya Sille'nin çehresi yeni projelerle değişiyor!

5 bin yıllık tarihiyle önemli gündemi bulunan kafe ve restoranları ile ünlenen Sille şimdi de sosyal alandaki yatırımlarıyla ön plana çıkıyor. Konya’nın en modern ve en yeni huzurevi Sille’de inşa ediliyor.

Esenyurt'taki yeni konut projeleri mağdurlara çare olacak mı?

Esenyurt'ta devam eden konut mağduriyetinin yeni projelerle çözülmesi bekleniyor. İnşaat firmaları yaklaşık 2 bin konut mağduru ile yeniden anlaşmak istiyor.

Keçiören yeni projelerle kalkınacak!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Bahattin Uçar: Invest İnşaat olarak yeni projeler yapacağız!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uçar, "Invest İnşaat olarak yeni projelerle yatırımlarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz" dedi...

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Kentsel Hizmetler, yeni projelerle büyüyor!

1997 yılında Sinpaş sitelerini yönetmek üzere iştirak olarak kurulan Kentsel Hizmetler, yeni projeleri bünyesine katarak cirosunu artırmayı hedefliyor.

kocaeli yeni projelerle küçük istanbul olma yolunda Haberi

kocaeli yeni projelerle küçük istanbul olma yolunda

Kocaeli’nin ilçesi ama İstanbul’un gölgesinde büyüyen Gebze, Türkiye’nin dev sanayi tesislerine ev sahipliği yapıyor. Kamu ve özel şirketlerin ar-ge ve teknoloji üssü olarak seçtiği ilçede, uluslararası şirket de konumlanmış durumda. Körfez Otoyolu Projesi sayesinde yıldızı parlayan ilçe, ‘Küçük İstanbul’ olma yolunda.


Türkiye ekonomisinin yaklaşık yarısını sırtlayan İstanbul, aynı zamanda yakınındaki yerleşim bölgelerine de büyük bir avantaj sağlıyor. Bunun en güzel örneği Gebze ilçesi. İzmit'e bağlı olmasına rağmen coğrafi yakınlık bakımından İstanbul'un yanıbaşında bulunan Gebze, büyük sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapıyor. Yerli ve yabancı şirketlerin üs olarak seçtiği Gebze, son yıllarda ise Körfez Köprüsü, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Marmaray Projesi'nin ilçeye kadar uzanan metro hattıyla entegre hale getirilmesi sayesinde yıldızı parlayan bir kent haline dönüştü.


TÜRKİYE'NİN AR-GE ÜSSÜ


Mega projelerle ulaşım imkânlarının sanayi...