16 / 05 / 2024

Kocaelide dış cephesi boyanan binalar

Kocaelide dış cephesi boyanan binalar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D - 100 Karayolu ’nun İzmit geçişine bakan 27 binanın dış cepheleri boyanarak iyileştirme yapıldı.

Tapuda yeni dönem resmen başlıyor! Tapu sahipleri buna dikkat!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kurulmuş olan 3 boyutlu şehir modelleri yönetim bilgi sistemiyle, gayrimenkul alım satım süreçlerinde, gayrimenkulün alan büyüklüğü, cephesi, oda sayısı gibi bilgiler web ve mobil uygulamalar üzerinden vatandaşlara sunulacak.

AKM'nin dış cephesi ekrana dönüştürülecek!

Taksim'de yapımına devam edilen  Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Projenin dış cephesi ekrana dönüşecek şekilde inşa edildiği öğrenildi.

Ev adreslerini kolaylaştıran binalar!

Mersin'de, Toroslar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında 35 yıllık apartmanın yıpranan dış cephesi, dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun "Ben ve Maymun" adlı eseriyle renklendirildi.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesini tamamlıyor.

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.

Tat Towers'ta reklam krizi!

Tat Towers’ın dış cephesi, 3 milyon 300 bin liraya kiralandı. Mehmet Tatlıcı, terekenin 6 milyon 700 bin lira zarara uğratıldığını ileri sürdü. Savcılık takipsizlik kararı verdi...

Dış cephesinde sıva olmayan evin içini görenler şok oldu!

Norveç'te komşular tarafından yıkılması istenen, dış cephesi boyanmayan bakımsız evin içi görenleri şaşırtıyor...

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

Kocaeli'deki Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephesi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephe çalışmalarını tamamladı.

Santa Harabeleri’ne inşa edilen bina taşla kaplandı!

Gümüşhane'nin Dumanlu köyü sınırları içerisinde yer alan arkeolojik doğal sit alanı Santa Harabeleri’ne inşa edilen 2 katlı tuğla binanın dış cephesi taşla kaplandı.

Kocaeli Stadı açıldı!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup'ta yapılan Kocaelispor-Fatsa Belediyespor maçıyla kapılarını açtı

Kocaelide dış cephesi boyanan binalar Haberi

Kocaelide dış cephesi boyanan binalar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu’nun İzmit geçişine bakan 27 binanın dış cepheleri boyanarak iyileştirme yapıldı


Kentimizin yaşanabilir, estetik ve kent kimliği kazanmış örnek şehir olması için projeler hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin meydanları ve ana güzergahlarına bakan binaların dış cephelerinin iyileştirilmesi için çalışmalar yürütüyor.

27 BİNA BOYANDI

D-100 Karayolu’nun İzmit geçişinde Merkez Bankası ve Adliye Köprüsü arasındaki 27 binada dış cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı. Dış cepheleri boyanan binalar, yeni çehreleriyle güzel ve örnek bir görünüme kavuşturuldu. Boyası eskiyen 27 bina Büyükşehir tarafından ücretsiz olarak boyanarak, dış cepheleri iyileştirildi. Geçtiğimiz yıllardaki cephe iyileştirme çalışmalarına katılan Başkan Karaosmanoğlu da eline fırçayı alarak boya yapmıştı.

İLÇELERDE DE PROJE YÜRÜTÜLÜYOR

Tüm ilçelerde cephe iyileştirme projeleri yürüten Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerine malzeme ve proje desteği veriyor. Kent...