06 / 05 / 2024

koçak altın küpe fiyatları ne kadar

koçak altın küpe fiyatları ne kadar

Altın küpe fiyatları en çok araştırılan takı fiyatları arasında yer alıyor. Koçak'ta altın küpe fiyatlarında indirim başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe fiyatları kaç lira? İşte Koçak altın küpe 5 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceği merak edilirken, ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan pişman olacak.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Altın fiyatlarında rekor artık çok uzak değil! İslam Memiş açıkladı

Jeopolitik risklerle atak üstüne atak yapan altın fiyatları ABD'den gelen istihdam verileriyle yeniden fırladı. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın Kapalı Çarşı'da rekora koştu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım için seviyeyi açıkladı.

Altın kısa vadede 2000 lira olacak! İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Beklentilerin tersine rekora giden altın fiyatları için kritik tahmin geldi. Rekor seviyelere yükselen altında yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için 2000 lirayı işaret etti.

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, altının canlanma yaşaması hakkında önemli açıklama yaptı

Sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan yatırımcı ve finans uzmanı Hatice Kolçak, son dönemde  altın, dolar ve kripto para piyasalarına dair önemli tavsiyelerde bulunuyor. Kolçak'ın son dönemde özellikle vurguladığı konulardan biri konut sektöründeki ilanlardaki artış...

Altında en az bir yıl beklemeli diyen Hatice Kolçak'tan altın değerinde uyarı: Bu seviyeler alım fırsatı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarına kritik açıklamalarda bulundu. Gram altın 1754 liradan işlem görürken Kolçak'tan altın almak isteyenler için altın değerinde uyarı geldi. İşte Hatice Kolçak'tan altın açıklaması...

'Altın fiyatları ne zaman yükselecek?' sorusuna Hatice Kolçak'tan net yanıt geldi!

Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatları için Ekonomist Hatice Kolçak'tan tarihi açıklama geldi. Kolçak altın fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Türkiye'nin ünlü altın analistinden flaş açıklama. Bunu duyan kuyumcuya koşacak. Altın fiyatlarında şok

Türkiye'nin altın konusundaki ünlü analistleri arasında yer alan İslam Memiş bu fiyatların bir daha görülmeyeceğini ve vatandaşların altın almasının faydalı olduğunu dile getirdi. Bu sözleri duyan vatandaşlar kuyumcuya koştu

koçak altın küpe fiyatları ne kadar Haberi

koçak altın küpe fiyatları ne kadar

Altın küpe fiyatlarında büyük kampanya başladı. Tüm altın küpeler  ne yüzde 20 indirim fırsatı ile satılıyor. Fırsatı kaçırmak istemeyen vatandaşlar altın küpe fiyat listesini merak edip araştırıyor.

Altın küpeler kadınlar için vazgeçilmez takılar arasında yer alıyor. Özel gün ve davetlerde tamamlayıcı olma özelliği taşıyan altın küpeler her zaman için kadınların vazgeçilmezi oldu. 

Koçak altın küpe fiyatlarında yüzde 20 indirim başlattı. İndirimli küpe almak isteyenler bu fiyat listesini araştırıyor.

Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe fiyatları kaç lira? İşte Koçak altın küpe 5 EKim 2022 fiyat listesi.

KOÇAK ALTIN KÜPE FİYAT LİSTESİ 5 EKİM 2022

14 Ayar Baget Taşlı Altın Küpe
5.260 TL YERİNE 4.210 TL

14 Ayar Toplu Altın Küpe
3.070 TL YERİNE 2.460 TL

14 Ayar Halka Altın Küpe
5.480 TL YERİNE...