08 / 05 / 2024

kocaköy asfalt çalışmaları

kocaköy asfalt çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kent merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, asfalt, stabilize, sathi kaplama ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyor.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

Kanal İstanbul'a yönelik çalışmalar mecliste konu oldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kanal İstanbul Projesine yönelik çalışmaları sordu. Tarhan sorularının Bakan Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Bayburt evlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yapılıyor!

Taş duvarları, ahşap bezemeleri ve kırman örtüsüyle sivil mimarinin önemli örneklerinden kabul edilen Bayburt evlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yapılıyor.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Trabzon Büyükşehir Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı. Aralık ayı son oturumunun bugün gerçekleştirilmesiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gayretli çalışmalarından ötürü Meclis üyelerine teşekkür etti.

kocaköy asfalt çalışmaları Haberi

kocaköy asfalt çalışmaları


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, asfalt, sathi kaplama, ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ederken, Kocaköy ilçesinin kırsal mahalle yollarında yürütülen 32 kilometre asfalt sathi kaplama ve stabilize yol çalışmasını tamamladı.


2016 yılı çalışma programı doğrultusunda, 17 ilçenin kırsal mahallelerinde yürüttüğü çalışmaları ekim ayı sonunda tamamlamayı hedefleyen Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na bağlı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, Hani ve Eğil ilçelerinde yürüttüğü asfalt, sathi kaplama, stabilize yol yapımı ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Ekipler, Kocaköy'ün kırsal mahallelerinde yürüttüğü yol çalışmalarını bitirdi. 1 milyon 357 bin liraya mal olan çalışmalar kapsamında Kocaköy’de, 32 kilometre 1. ve 2. kat asfalt sathı kaplama ve stabilize yol çalışması yapıldı.


Geçen yıl 1. kat asfalt sathi...