23 / 05 / 2024

Kocapınar Meydanı son durum

Kocapınar Meydanı son durum

Kent merkezinin yanında ilçe yatırımlarına da aralıksız devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar İlçesi'nin Kocapınar Mahallesi'nde bir süre önce başlattığı meydan yenileme ve düzenleme çalışmalarını tamamladı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Fed faiz kararının açıklanmasının ardından dolar yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gümüş ise altın ve dolara meydan okuyarak yukarı yönlü hareket ediyor. İşte gümüşte son dakika gelişmesi...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde son durum!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. KiPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki çalışmaları yerinde inceledi. 

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde son durum ne?

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Projede imalat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projedeki son durumu paylaştı...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

Şekerpınar TOKİ son başvuru tarihi!

Şekerpınar TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ son başvuru tarihi!

Diyarbakır Kayapınar TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 58 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

Diyarbakır Kayapınar son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde toplam 566 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Kocapınar Meydanı son durum Haberi

Kocapınar Meydanı son durum


Denizli Büyükşehir olmasının ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve bağlı mahallelerde ihtiyaç olan alt yapı, çevre, yol, park ve yeşil alan gibi hizmetlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda, vatandaşların rahat ve güveni için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar İlçesi'nin Kocapınar Mahallesi'nde bir süre önce başlattığı meydan düzenleme ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Mahalle meydanında bulunan dere yatağının ıslah edilerek taşkınların önüne geçildiği ve kullanım alanının genişletildiği ifade edilen çalışma kapsamında meydanda bulunan çeşme de yeniden düzenlenerek, Kocapınar Mahallesi'nin hizmetine sunuldu.


Yatırımlar sürüyor 


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde yapılan tüm yatırımların ilçelerde de sürdüğünü ifade ederek, "Halkımızın daha refah bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. 'Denizli merkezde ne varsa...