06 / 07 / 2024

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenileme

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenileme

Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle meydanının çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi kazandırdı.

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yenimahalle'ye vizyon yakışır!

Yenimahalle mitingine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamamönü, Hacıbayram, İtfaiye Meydanı, Ulucanlar ve Kale'yi  şehrin cazibe merkezi olarak inşa edildiğini söyledi.

Kocasinan'daki meydan yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Mahallelerin meydanlarını yenilemeye devam eden Kocasinan Belediyesi, mahalle meydanlarının hem gece hem de gündüz daha hoş bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor.

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenilendi!

Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle meydanının çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Yeni Mahalle dönüşüyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile birlikte Yeni Mahalle meydanında yapımı devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Kocasinan Yenimahalle yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle meydanında başlatılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Ankara Batıkent'in yıldızı Meydan AVM!

Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise, “Ek Hizmet Binamız ve Meydan Batıkent AVM 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle” dedi.

Ankara Yenimahalle'de 5 yıldızlı hamamlar dizayn edildi!

Yenimahalle Belediyesi, ilçeye kazandırdığı hamamlarla da vatandaşlara hamam keyfi yaşatıyor. Batıkent Meydan AVM ile Yenimahalle Belediyesi Kapalı Pazar Yeri içerisinde bulunan hamamlar, 5 yıldızlı otel konforunda dizayn edildi.

Eyüp Sultan Meydanı'nda golf arabasıyla servis!

Eyüp Belediyesi, engelliler ve yaşlıların Eyüp Sultan Camii'ne ulaşımını kolaylaştırmak için meydanın çeşitli bölümlerine mini golf aracı koydu

Beykoz Belediyesi, Gümüşsuyu Meydanı'nı genişletiyor!

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi meydanında araç ve yaya trafiğini olumsuz etkileyen bina, meydan düzenlemeleri kapsamında istimlâk edilerek yıkıldı. Genişleyen yoldan insanlar ve araçlar artık daha rahat geçecek

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenileme Haberi

Kocasinan Yenimahalle Meydanı yenileme


Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle meydanının çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu. Doğayla özdeşleşmiş modern begonit taşlarla meydanı yenileyen Kocasinan Belediyesi, meydanı daha kullanışlı ve daha modern bir görünüme kavuşturdu.


Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ın dört bir yanında yol yenileme, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Bunlardan birisi olan Yenimahalle de ise meydanı baştan aşağı yeniledik. Meydanın zemini daha sağlam olması için 300 metreküp beton ve 10 ton hasır çelik kullanıldı. Ardından 3 bin 800 metrekare alana çevreye duyarlı doğayla özdeşleşmiş daha dayanıklı modern begonit taşlar döşendi. Daha kullanışlı ve daha estetik bir meydan oluşturduk. Vatandaşlarımızın daha güzel çevrede yaşamaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.   Hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.


Bölge sakinleri ise...