07 / 05 / 2024

Koçoğlu İnşaat yapım ihalesi

Koçoğlu İnşaat yapım ihalesi

BORU Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş (BOTAŞ) Doğalgaz işletmeleri Bölge Müdürlüğü 2014/ 80267 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Araç tarafından kuruldu. 

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Bostancı tarafından kuruldu. 

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ali Cıngıllıoğlu tarafından Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Tokmakcıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başak, Sema Başak ve Samet Mecit Başa ortaklığında kuruldu.

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Koçoğlu İnşaat yapım ihalesi Haberi

Koçoğlu İnşaat yapım ihalesi

BORU Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş (BOTAŞ) Doğalgaz işletmeleri Bölge Müdürlüğü 2014/ 80267 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 


BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Eskişehir Yolu 23.km Yapracık/Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye dört firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 6.206.579,72 TRY olan ihaleye giren üç firmanın teklifi değerlendirmeye alındı.

36" Misinli Deresinin ve 36" Karasu Ana İletim ve Karasu Loop Hatlarının Dere Geçişlerinin Deplase Edilmesi İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 5.448.326,00 TRY, en düşük teklif 5.365.608,50 TRY verildi. KOÇOĞLU İNŞAAT SANAYİ TARIM VE HAYVANCILIK TİCARET A.Ş. 2.432.500,00 USD ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...