03 / 05 / 2024

Köfteci Yusuf şube sayısı

Köfteci Yusuf şube sayısı

Köfteci Yusuf pek yakında Bağdat Caddesi'nin Fenerbahçe Stadyumu'nun hemen karşısında açılıyormuş. "Köfteci Yusuf ünlü caddenin başını tuttu" dersek yalan olmaz...

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

'Büyükşehirlerdeki yüksek konut fiyatları memurların bütçelerini olumsuz etkiliyor'!

Konutta arzın talebi karşılayamaması konut fiyatlarını arttırdı. Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, özellikle büyükşehirlerde görev yapan memurlar için konut, yemek, ulaşım gibi konularda düzenlemelerin yapılması çağrısında bulundu.

Bakan Yusuf Tekin: 2000 öncesi yapı stokları kontrol edildi, 1583 okul yıkılıp baştan yapıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2000 öncesi yapı stokunun neredeyse tamamının Türkiye genelinde tahkik işlemlerinin yapıldığını ve 1583 okulun deprem sebebi ile yıkılıp yeniden yapıldığını açıkladı.

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sandıkçı ve Yusuf Sandıkçı ortaklığında kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Perakendeciler yazlık bölgelerde mağaza açıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle yazlık bölgelere göçler artınca perakendeciler de çareyi yazlık bölgelerde şube açmakta buldu. Büyükşehirlerde kepenk indiren esnaf tatil bölgelerinde hizmet vermeye başladı. 

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Önder Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Yusuf Önder ortaklığında kuruldu.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Lastik-İş Kocaeli Şube binası yıkıldı!

İstanbul depremi sonrasında zarar gören Lastik-İş Kocaeli Şube binasının mart ayında başlayan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan binanın yerine 5 katlı, şube binası, sosyal tesis ve işçi çocuklarına etüt merkezi inşa edilecek.

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Çiğ köfte zincirleri 50 ülkeye yayıldı!

Türkiye'de büyük ilgi gören çiğ köfte piyasası dünyada da markalaşmaya başladı. Yerli ve yabancı birçok girişimci 50’den fazla ülkede çiğ köfteci dükkanı açtı...

Köfteci Yusuf şube sayısı Haberi

Köfteci Yusuf şube sayısı

1978 yılında Bursa'nın Yenişehir Kızılhisar Köyü'nde dünyaya gelen Köfteci Yusuf Akkaş, ticarete babasının köydeki kıraathanesinde başlamış. Hayatı da Yenişehir sokaklarında öğrenmiş.

Sadece dört masalı ilk köfteci dükkanını 1996'da İznik'te açmış. Ama iki yılda bu dükkan kendisine yetmemeye başlamış. 1998'de 600 kişi kapasiteli dükkanı ile bugünkü büyük restoran zincirinin temellerini yine İznik'te atmış. Köfteleri o kadar beğenilmiş ki bu dükkan da yetmeyince artan talebe cevap vermek için ikinci şubesini Orhangazi'de, üçüncü şubesini de Bursa Yalova yolu üzerinde açmış. Zaman içinde köftelerinin tadı il dışına yayılmış. Para’da yer alan habere göre; Bugün Türkiye'nin en büyük köftecisi. İstanbul piyasasına adım attığı tarihten bu yana özellikle iş yapmayan AVM'lerin kurtarıcısı oldu. Bazı AVM yönetimlerinin Köfteci Yusuf'a ücretsiz yer verdiğini biliyoruz. Girdiği her AVM'yi hareketlendirmiş...