25 / 08 / 2024

Köksal Fettahoğlu

Köksal Fettahoğlu

Fetka Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Köksal Fettahoğlu ve Nazım Özkanca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Nur Fettahoğlu'na tadilat davası: 5 yıl hapis istemi!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın, Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı ileri sürüldü. Savcılık, oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Esenyurt'a dönüşüm sözü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt'un bugün beton yığınına dönüştüğünü dile getirerek dönüşüm sözü verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkmadıklarını ifade etti...

Kemal Kılıçdaroğlu: Her mahalleye kreş yapacağız!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, adaylarına yönelik, "Proje açıklamıyor." eleştirilerine cevap verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Sancaktepe'nin İstanbul'a yakışır bir merkez olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kentsel dönüşüme karşı değiliz. İnsanlar daha güzel yerde yaşamalı, daha iyi evlerde yaşamalı'' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa beton ormanına döndü!

Bursa'nın beton ormanına döndüğünü söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bursa’nın tarihi ve kimliğine uygun değişim ve dönüşüme ihtiyacı var'' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: En büyük rantı inşaat sektörü sağladı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "En büyük rantı sağlayan inşaat sektörüydü. İstanbul'a 76 gökdelen diktiler..." dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa bir beton ormanına dönüştü!

Bursa'da Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bursa bir beton ormanına dönüştü. Son 15 yılda. Hani yeşil Bursa, güzel Bursa diyorduk." dedi...

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Kemal Kılıçdaroğlu: Fikirtepe'de binlerce vatandaş mağdur oldu!

İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşümle herkesin evinden, yerinden edildiğini ancak ortada hiçbir şeyin olmadığını anlatan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bu nedenle binlerce vatandaşın mağdur olduğunu söyledi...

Köksal Fettahoğlu Haberi

Köksal Fettahoğlu

Fetka Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Köksal Fettahoğlu ve Nazım Özkanca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu. 

Fetka Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat taahhüt  işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı  binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait  inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak  ve müstakil konut iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Her türlü  inşaat ve yapı malzemesinin alımı satımı ve pazarlamasını...