15 / 05 / 2024

köksal selçik

köksal selçik

Kapıcılar Federasyonu Genel Başkanı Köksal Selçik de üyelerinden ciddi bir kısmının kıdem tazminatını alamama sorunu yaşadığını belirterek, bu sorunun aşılması için çaba harcadıklarını dile getirdi.

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Bir emeklinin maaşı artık ev kirasına yetmiyor! Fahiş kiralar emeklileri de vurdu!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Burcu Köksal, bir emeklinin maaşının artık ev kirasına yetmediğini belirtti. İşte Köksal'ın konu ile ilgili o açıklaması...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

İpotekli konut satışlarında büyük düşüş! TÜİK’ten çok konuşulacak istatistik!

TÜİK Mart 2023 konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre konut satışları mart ayında yüzde 21,4 oranında düşerken, konut kredilerine 250 bin TL tutarında limit getirildiği iddiası sonrası gelen ipotekli konut satış verileri de dikkat çekti. Mart ayında ipotekli satışlarda da yüzde 16,5 oranın

8 ayda 9,6 milyar dolarlık ihracat

Elektrik ve elektronik sektörü, 2022 yılının ocak ve ağustos döneminde yüzde 6 artışla 9 milyar 620 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiş oldu. Sektörde geçen ay en fazla dış satım yapılan ülke ise 129 milyon dolar ile Birleşik Krallık oldu. Birleşik Krallık'ı ise 110 milyon dolarla Almanya ve 68

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

Tarımda büyük alarm. TÜİK açıkladı krize geri sayım başladı

Türkiye İstatistik Kurumu, Nisan ayı Tarımda Üretici Fiyat Endeksini açıkladı. TÜİK’in verilerine göre Tarım ÜFE geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 118,5 artış gösterdi. Tarımda girdi maliyetlerinin artması çiftçileri zor duruma sokarken milyonlarca hektar tarım arazisi ise boş kaldı.

Sinop Ayancık'ta sel sonrası yeni ev ve iş yerleri inşa ediliyor!

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelerin yaraları sarılıyor...

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Rekor Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekor Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Öz tarafından kuruldu.

Köyler imara açılıyor iddiası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle, 30 büyükşehir belediyesinin sınırlarında yer alan kırsal yerleşik alan sınırını 100 metreden 300 metreye yükseltildi. 

köksal selçik Haberi

köksal selçik


Apartman yöneticilerinin kapıcıların kıdem tazminatı konusunda bilgi sahibi olmaması ve bunun için bir fon oluşturmaması çok sayıda ihtilaflı duruma neden oluyor. Emekli olan ya da bir sebepten işine son verilen kapıcının kıdem tazminatı, kasasında parası bulunmayan birçok apartmanın yönetimini sıkıntıya sokarken, son dönemde bu sorunla ilgili dava sayısındaki artış dikkati çekiyor.


Geçtiğimiz ay toplanan Çalışma Meclisi'nin en çok tartışılan konusu olan kıdem tazminatı, 11 milyon çalışanı yakından ilgilendiriyor. Bir işyerinde en az 1 yıl sigortalı çalışılması halinde her çalışanın hak kazandığı bu tazminat türü, toplumda yeteri kadar bilinmediği için kapıcılık, şoförlük ve garsonluk gibi meslekler için sorun oluyor.

Birçok apartman yöneticisinin kapıcıların da "işçi" olduğunun bilincinde olmaması ve sahip oldukları hakları bilmemesi bu sorunun kapıcıların daha çok yaşamasına yol açıyor.


-Kapıcının da...