06 / 05 / 2024

Kolay Yaşam Site iletişim

Kolay Yaşam Site iletişim

Kolay Yaşam Site Yönetimi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Kaleli tarafından kuruldu. 

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.

Kolay Yaşam Site Yönetimi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kolay Yaşam Site Yönetimi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Kaleli tarafından kuruldu. 

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Bizim Evler’de Yaşam Fotoğraf Yarışması'nda ödüller verildi!

“Bizim Evler’de Yaşam” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sahipleri ödüllendirildi. Fotoğraf yarışması site sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

Sitelerde asıl olan site yaşam kültürüdür!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yaşam kültürü " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Site yaşamı için site yönetimi şart!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez site yaşamının fonksiyon kazanabilmesi için en önemli faktör olan 'site yönetimi' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Giresun Buruncu Doğanay Sitesi otel konforunda yaşam sunuyor!

AY-GE-Aydoğan Gezmiş, Buruncu Doğanay Sitesi 5 yıldızlı otel konforunda yaşam sunmaya hazır. Gezmiş, “İddialıyız, site değil dört yıldızlı tatil köyü sunuyoruz. Almasanız da gelin, gezin, görün” dedi.

Nurol Park'ta mahalle yaşamı!

Metropol yaşamı içinde unutulmaya yüz tutan, samimi ve iletişim bağı güçlü mahalle dokusunun yeniden canlandığı Nurol Park, izole bir site yaşamından ziyade, cıvıl cıvıl bir sosyal çevre imkanı sunuyor.

Site hayatı büyükşehirlerde konforlu yaşam sunuyor!

Site hayatı büyükşehirlerde konforlu yaşam sunuyor.Ege'de son yıllarda İzmir başta olmak üzere, Manisa, Denizli ve Balıkesir'de, yükselmeye başlayan konut projelerinin sundukları imkanlar, konforlu yaşamın kapılarını açıyor...

Horizon Point Bodrum Evleri'nde yaşam başladı!

POİNT İnşaat tarafından Bodrum merkezde inşa edilen 'Horizon Point Bodrum Evleri'nde yaşam başladı. 2 dubleks, 10 daire ve 1 adet tripleks villadan oluşan butik bir site olan proje, akıllı ev sistemleri ile öne çıkıyor.

Samsun Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi yenileniyor!

Samsun Atakum'da bulunan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, Mayıs-Haziran aylarında renovasyon başlayacak. AVM, müşterileri için yeni çehreye kavuşacak. Merkez, konumu itibariyle ziyaretçilerine kolay ulaşılabilme fırsatı sunuyor.

Gül Park Yaşam'da teslimler 2015'te başlıyor!

Gül Yapı'nın yeni projesi "Gül Park Yaşam" Esenyurt'ta 35 biri metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Site 6 blokta toplam 564 konut ve 64 mağazadan oluşuyor. Gül Park Yaşam'da teslimler 2015'te başlıyor...

Kolay Yaşam Site iletişim Haberi

Kolay Yaşam Site iletişim

Kolay Yaşam Site Yönetimi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Kaleli tarafından kuruldu. 

Kolay Yaşam Site Yönetimi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
A-Her türlü site, toplu konut, iş yerleri, plazalar, rezidanslar, stüdyo daireler tek katlı veya dubleks, tripleks, müstakil evler, villa tipi konutlar, apartman vb. yaşam alanlarında, bu alanların yönetimleri ile anlaşmalar yaparak yapay zekaya dayalı akıllı sistemler kurmak, yönetmek, pazarlamak, satmak. Apartman, site, uydu kent, rezidans, alışveriş merkezi ve İşhanı gibi insanların topluca yaşadığı yerlerde profesyonel bina yöneticiliği yapmak, işin gerektirdiği firma ve hizmet kolları ile ortaklıklar tesis etmek.Yaşam alanı sakinlerine ve yönetimlerine yönelik, çeşitli finansal kurumlardan temsilcilikler alarak sitelerin aidat ödemeleri, elektrik, telefon, su ve doğalgaz, GSM gibi fatura üreten kurumların...