03 / 05 / 2024

Kombassan Holding ciro

Kombassan Holding ciro

Kombassan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kombassan Holding 2013 gelir tablosunu yayınladı. Gelir Tablosu Kombassan Holding A.Ş. tüzel kişiliği faaliyet sonuçlarını yansıtmakta...

Doğanlar Holding'ten inşaat sektörüne yeni yatırımlar!

Bu yılı 1,5 milyar TL ciro ile kapatmayı hedefleyen Doğanlar Yatırım Holding, iki yeni projeye hazırlanıyor. 2021'in ilk yarısında BioTrend'i halka arz edecek grubun başkanı Davut Doğan, gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kuracaklarını da söylüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

MESA Holding, 2019'u yaklaşık 1,5 milyar TL ciro ile kapattı!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yaptığı açıklamada, MESA Holding olarak yaklaşık 1,5 milyar TL ciro ile geçen yılı kapattıklarını söyledi.

Mimar Holding 2020'de milyon Euro ciro hedefliyor! 

Lüks segment mobilya üreticisi Mimar Holding kurucu ortağı Alpaslan Özarpat, bu yıl 19 milyon Euro, 2020'de 23 milyon Euro ciro hedeflediklerini söyledi.

Reysaş'ın 2023 hedefi 1 milyar dolar ciro!

Geçtiğimiz seneyi yüzde 20 büyümeyle kapatan Reysaş Yatırım Holding, 2023 hedeflerini 1 milyar dolar ciro olarak açıkladı..

Tekfen Holding, 2017 yılında rekor ciro ve kâr elde etti!

Tekfen Holding’in 2017 yılı mali performans sonuçları açıklandı.Tekfen , 2017’de toplam ciro ve kârlılık açısından son derece başarılı bir faaliyet dönemi geçirdi..

Sanko Holding 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor!

Geçen yılı 7 milyar TL ciro ile kapatan Sanko Holding, önümüzdeki iki yılda 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor.

Kombassan Holding inşaatta kapasite artıracak!

Konya'da faaliyet gösteren Kombassan Holding dikey büyümeyi hedefliyor. Firma, rulman, makine-vinç, kağıt, inşaat, pvc kapı pencere ve turizmde kapasite artıracak.

Koç Holding 6,2 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi!

Koç Holding'in 2016 yılı finansal sonuçları açıklandı. 2016 yılında 70,9 milyar TL konsolide ciro elde eden Koç, 6,2 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi.

Kibar Holding Tuzla'da karma proje yapacak!

2016 yılını 25 milyar TL ciro ile kapatan Kibar Holding,Tuzla'daki 400 dönümlük fabrika arazisi için planlamalara başladı.

Akfen İnşaat'tan 1,5 milyon TL'lik ciro!

160 şirketiyle 1 milyar 587 milyon TL ciro yapan Akfen Holding, son yıllarda inşaatta önemli projeler gerçekleştiriyor.

Başaran Holding'ten Göktürk'e yeni proje!

Fındıkçılıktaki başarısını turizm, yatçılık, inşaat, yatçılık, havacılık, çimento ve enerjiye taşıyan Başaran Grubu 1 milyar dolar ciro hedefliyor. Başaran Holding, Göktürk'te bir konut projesi planlıyor.

Kombassan Holding'in 5 şirketi İSO 2. 500'de!

Kombassan Holding grup şirketlerinin İSO 2014 yılı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Kombassan Holding ciro Haberi

Kombassan Holding ciro

Kombassan Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kombassan Holding A.Ş. 01.01.2013 - 30.09.2013 Dönemine ait Gelir Tablosu,  2013 yılı 3. Dönem Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Meram Vergi Dairesine sunulmuş olup. Sermaye Piyasası Mevzuatına göre Düzenlenmemiştir.


Gelir Tablosu Kombassan Holding A.Ş. tüzel kişiliği faaliyet sonuçlarını yansıtmakta olup,  Konsolide sonuçları...