02 / 05 / 2024

kompakt kaset tipi klimalar

kompakt kaset tipi klimalar

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, profesyonel seri ürün gamı içinde yer alan dört yöne üflemeli yeni kompakt kaset tipi klimalarında yapay zeka teknolojisi sunuyor.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Kompakt ticaretin yıldızı Toyota Proace City ne kadar oldu? Ekim 2023 fiyat listesi

Ticari araç segmentinde yer alan Toyota, Proace City modeli ile kompakt ticaretin yıldızı olmaya aday. Peki Toyota Proace City ne kadar, kaç TL? İşte Ekim 2023 fiyat listesi...

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Profilo KSX18XB30N ev tipi klimanın fiyatı belli oldu!

Profilo, kavurucu sıcaklıkların yaşandığı şu günlerde güzel bir haber verdi ve KSX18XB30N ev tipi klimayı satışa çıkardı. Aynı zamanda, bu klimanın detayları ve teknik özellikleri de belli oldu.

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima fiyatı araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!

A101’e hafta sonuna özel çılgın indirimler geldi. A101'de 3 Haziran’da araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü. İşte A101 Market 3 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

kompakt kaset tipi klimalar Haberi

kompakt kaset tipi klimalar

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, profesyonel seri ürün gamı içinde yer alan dört yöne üflemeli yeni kompakt kaset tipi klimalarında yapay zeka teknolojisi sunuyor. Şık tasarımı ve fonksiyonel özellikleriyle de öne çıkan bu yeni klimalar; sektörde inceliği ile iddialı cihazlardan biri olması, farklı ihtiyaçları tek iç üniteyle çözebilmesi ve sessizlik kavramına yeni bir boyut kazandırması ile klima kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor.


Kullanıcıların ihtiyaçlarını en doğru şekilde anlayarak verimli ve optimum çözümler sunan dünya teknoloji devi Mitsubishi Electric, profesyonel seri klimaları ile bireysel alanların yanı sıra durmaksızın çalışma ihtiyacı olan ve yüksek performans gerektiren sistem odaları, mağaza ve restoran gibi ticari uygulama alanları da dahil pek çok farklı mekanın iklimlendirme ihtiyacına cevap veriyor. Geniş ürün gamı içinde 7 tip ve...