03 / 08 / 2024

Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi nerede

Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi nerede

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, " Yeni bir dönemin başlangıcını yapıyoruz. Biz Türkiye'ye, ülkemizin potansiyeline inanıyoruz, bu yatırımı ülkemizin geleceğine yapıyoruz " dedi.

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özönder tarafından kuruldu.

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Fumechs Hidrojen Ve Kompozit Teknolojileri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Fumechs Hidrojen Ve Kompozit Teknolojileri Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız tarafından kuruldu.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Türk şirketinden dev hamle! NATO'nun ihalesini aldı

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ, Türk savunma sanayisinin yazılım alanındaki en önemli ihracat başarısında birini gerçekleştirdi. İşte tüm detaylar...

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Ayan tarafından kuruldu.

Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi nerede Haberi

Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi nerede


Sabancı Holding şirketlerinden Kordsa Global ile Sabancı Üniversitesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi'nin temel atma töreni İstanbul Teknopark'ta yapıldı. 


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Güler Sabancı, hükümetin Ar-Ge ve inovasyona verdiği destekten memnuniyet duyduklarını belirtti.  


Sabancı, Sanayi- üniversite işbirliğinin son yıllarda çok konuşulan bir mesele olduğunu, ancak bu tanımın altını dolduran elle tutulur bir yapının bugüne kadar çok sınırlı ölçüde gerçekleştiğini söyledi.  


Kordsa Global'in çalışmalarının başarıyla devam ettiğini belirten Sabancı, "Ülkemizde ilk defa, ileri teknoloji ürünü malzemenin, Ar-Ge'nin, akademik yapının ve üretimin harmanlanacağı bir platformun oluşumuna hep birlikte tanıklık ediyoruz. 80'li yıllardan bu yana fabrikalarımızda Ar-Ge merkezlerimizi oluşturduk....