22 / 05 / 2024

Kömürcüler OSB Başkanı Mehmet Yıldırım

Kömürcüler OSB Başkanı Mehmet Yıldırım

Kömürcüler OSB Başkanı Mehmet Yıldırım; Kömürcüler OSB olarak, şehrin görüntü kirliliği yaratan dağınık imajlı kısımlarını belirlediklerini ifade etti. Yıldırım, çevreci OSB olma yolunda da birtakım adımlar atıldığını belirtti.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Kiralık ve satılık konutlarda deprem ‘oyunu’! Federasyon başkanından peş peşe açıklamalar!

Depremlerin ardından yüksek ev kiraları iyice artarken, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu 10 bin TL’nin altında ev bulmanın zorlaştığını söylüyor.

Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı!

Euro/TL kurunun ne olacağı merak ediliyor. Vatandaşlar Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? sorularını araştırırken, Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklamalar gelmeye başladı.

Kömürcüler OSB Başkanı Mehmet Yıldırım Haberi

Kömürcüler OSB Başkanı Mehmet Yıldırım


2015'te planladıkları faaliyetlerine geçmiş olacaklarını belirten Kömürcüler OSB Başkanı Mehmet Yıldırım; "2014 Haziran'da arıtma tesisimiz de devreye girecek" diye konuştu. Kömürcüler OSB olarak, şehrin görüntü kirliliği yaratan dağınık imajlı kısımlarını belirlediklerini ifade eden Yıldırım, çevreci OSB olma yolunda da birtakım adımlar atıldığını belirtti. Yıldırım, bölgeyle ilgili öne çıkan ihtiyaçları ve yetkili makamlara yönelik taleplerini Sanayi Gazetesine anlattı: Türkiye'yi yatırımla donattı Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? 

Ben Mehmet Yıldırım, Yılyak Kömürleri'nin sahibi ve Yönetim Kumlu Başkanı Yardımcısıyım. Kömürcüler OSB'de Yılyak Kömürü olarak faaliyetimiz var. Kömürcüler OSB'de Başkanlık, Gemlik Ticaret Odası'nda Başkan Yardımcılığı, Devlet Planlama Tezkiresi Yağ Komisyon Başkanlığı, Kocaeli Sanayi Odası'nda meclis üyeliği ve aynı zamanda Yıldırım holding yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Sivas'ta doğdum, 1963 doğumluyum Samsun'da büyüdük ama artık doğduğumuz ve...