03 / 05 / 2024

konak belediyesi park yenileme çalışmaları

konak belediyesi park yenileme çalışmaları

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Konak Belediyesi'nden Mart 2021'e kadar kira desteği!

Salgın sürecinin başında aile hekimliklerinin hizmet sunduğu ve Roman vatandaşların yaşadığı konutları ile esnafın olduğu mülklerinden kira almayı kesen Konak Belediyesi, desteğini mart ayına kadar uzattı.

Konak Belediyesi'nden satılık 21 daire!

Konak Belediyesi mülkiyetinde yer alan 21 adet daireyi satışa çıkardı. İhale 3 Eylül 2020 Perşembe günü gerçekleşecek.

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Konak Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Konak Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerini son günlere bırakan mükellefler için belediyenin tahsilat vezneleri haftasonu da açık olacak.

konak belediyesi park yenileme çalışmaları Haberi

konak belediyesi park yenileme çalışmaları


İzmir'in kalbi Konak'ta her yaştan kent sakininin keyifli zaman geçirdiği parklara yönelik yürütülen düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Toplam 185 parkı bulunan Konak Belediyesi son 3 yıl içinde 42 parkı tepeden tırnağa yenileyerek mahalle sakinlerinin kullanımına sundu. 394 bin 954 metrekare yeşil alana sahip olan Konak Belediyesi 2017 yılında 14 bin 750 metrekare alanın park veya yeşil alan olarak kazandırılması için çalışmalarına devam ediyor.

Modern dokunuşlarla görselliği kadar kullanışlılığı ile de dikkat çeken parklar vatandaşlar tarafından da çok beğeniliyor. Bakım ve yenileme çalışmalarının son halkası Kılıçreis Mahallesi’ndeki İhsan Alyanak Parkı oldu. Konak Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yapılan düzenlemeler sayesinde park yepyeni bir görünüme kavuştu. Ekiplerin büyük bir titizlikle yürüttüğü çalışmalar kapsamında park içinde artırılan...