09 / 05 / 2024

Konak Tüneli trafik

Konak Tüneli trafik

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olduğu dönemde yapımına başlanan Konak Tüneli’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, tüneli kullanan araçların sürücüleriyle sohbet etti.

Konak Tüneli'nin inşaatı ulaşımda sıkıntıya yol açtı!

Konak Tüneli 'nin köprülü kavşak bağlantısı çalışmaları, kentin yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Bahri Baba Parkı - Kemeraltı geçişinde sıkıntıya neden oldu...

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Silahtarağa Tüneli açıldı!

Eyüpsultan ve Silahtarağa bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltması için inşa edilen Silahtarağa Tüneli, açıldı.

Elon Musk'ın yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk'ın aylar önce duyurduğu çılgın projesi hayata geçiriliyor. Trafik sıkışıklığı son verecek yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli'nde son durum!

İstanbul'un en önemli sorunlarından biri olan trafik sorunun çözümü için başlatılan projelerde son durum ne? İşte, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli'nde son durum..

Avrasya Tüneli'nde 24 saat geçiş başladı!

Avrasya Tüneli bugün saat 07.00 itibarıyla 24 saat geçişe açılıyor. Trafik sistemlerini entegrasyonuyla ilgili devam eden çalışmalar nedeniyle 07.00 - 21.00 saatleri arasında hizmet veren Avrasya Tüneli 24 saat geçişe açıldı.

Avrasya Tüneli dijital haritalarda yerini aldı!

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

İzmir Konak Tüneli seyahati 20 dakika kısalttı!

İzmir'de trafiğin rahatlatılması amacıyla yapılan Konak Tüneli, günlük 40 bin civarında araca hizmet vererek trafiğe nefes aldırdı. Geçen yıl hizmete açılan tünel, seyahat süresini 20 dakika kısalttı, akaryakıt ve işletme giderlerinde yıllık yaklaşık 30 milyon lira tasarruf sağladı.

Avrasya Tüneli 20 Aralık'ta açılıyor!

İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak Avrasya Tüneli 20 Aralık'da açılıyor. Tünelin açılmasıyla Tarihi Yarımada da oluşan trafik büyük ölçüde hafifleyecek.

İzmir Varyant Tüneli Köprüsü'nde sona gelindi!

İzmir Konak Tüneli yaya köprüsünün montajı tamamlandıktan sonra son rötuşları da yapılıyor. İzmirliler üst geçidin bir an önce hizmete açılmasını sabırsızlık ve heyecanla bekliyor.

Ilgaz Tüneli Mart ayında tamamlanma aşamasına gelecek!

Trafik kazalarını en aza indirmesi ve Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürmesi öngörülen Ilgaz Tüneli, Mart ayında tamamlanma aşamasına gelecek.

Avrasya Tüneli'nin açılışı öne çekildi!

İstanbul'da trafik sorununun azaltılması için planlanan Avrasya Tüneli projesinin yüzde 85'i tamamlandı. Yaklaşık 1.2 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirilecek tünel projesinin açılışı öngörülen tarihten öne çekildi.

Avrasya Tüneli İstanbul’da su kesintisine neden oldu!

İstanbul’un merkezinde yaşanan 36 saatlik su kesintisinin, İstanbul’un trafik sorununu çözmek iddiasıyla yapımına devam eden Tüp Geçişi Projesi (Avrasya Tüneli) yüzünden olduğu açıklandı.

Konak Tüneli trafik Haberi

Konak Tüneli trafik

Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olduğu dönemde yapımına başlanan Konak Tüneli’nden günde 17 bin aracın geçtiğini, 30 bin aracın geçişi düşünüldüğünde akaryakıt giderlerinden yılda 30 milyon liralık tasarruf sağlanacağını söyledi. Yıldırım, iki yıl arkeolojik kazı çalışmalarını beklediklerini vurgulayarak, "Yaklaşık 900 Yahudi mezarı ve tarihi eser çıktı. Çok titiz davrandık, hiçbir fedakarlıktan ve maliyetten kaçınmadık. İzmir’in tarihi ve kültürel zenginliklerine de katkı koymuş olduk" dedi. 



İzmir’de yapımına 2012 yılında başlanan Konak Tüneli tamamlandı. Tünelden ilk geçen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu oldu. Seçim çalışmaları için İzmir’de bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, tünelden geçen araçların sürücüleriyle sohbet etti. Yıldırım, Yeşildere Caddesi ile Konak Meydanı’nı birbirine bağlayan, Şirinyer- Konak arasını 10 dakikaya...