10 / 05 / 2024

konaklar mahallesi trabzon konağı ne zaman açılacak

konaklar mahallesi trabzon konağı ne zaman açılacak

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun '61 Proje' vaadi içerisinde alan bir proje daha hayata geçiyor. Konaklar Mahallesi'nde, tamamlandığında çok yönlü olarak hizmet verecek Trabzon Konağı’nın yapımına başlandı...

Trabzon'un Çamlıktepe Mahallesi tahliye ediliyor!

Trabzon'un Araklı ilçesinde, 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin kaybolduğu sel felaketinden en çok etkilenen Çamlıktepe Mahallesi tahliye ediliyor.

Trabzon'daki 11 dönümlük arazi halkın kullanımına açılacak!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde bulunan TSK’ya tahsisli 11 dönüm alana sahip arazi halkın kullanımına açılacak.

TOKİ Trabzon Pelitli projesine 893 kişi başvurdu!

Trabzon'da Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Sosyal Konut Projesi kapsamında hayata geçiriilen Pelitli Mahallesi'ndeki 41 konutun hak sahipleri kura çekimiyle belirlendi.  

Trabzon Sürmene'deki Soğuksu Mahallesi kayıyor!

Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi kayıyor. Bölgedeki 15 dekarlık alanda zeminde kayma görüldü.

Trabzon Büyükşehir'den 18.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Arsin İlçesi'ne bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

Trabzon Büyükşehir'den 21.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Arsin'e bağlı Güzelyalı Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsanın ihalesi 24 Ekim'de yapılacak..

Trabzon'da 3.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Trabzon İl, Ortahisar ilçe, Pazarkapı mahallesi Pazarkapı mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 184 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Ataköy Konakları'nda 4.6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan TOKİ Ataköy Konakları'ndaki C7-B girişli 7.blok 3.kat 8 numaralı daire icradan satılıyor.

Trabzon Ekopark 20 Ağustos'ta açılacak!

Trabzon'da Beşirli Mahallesi sahilinde yapımı devam eden "Ekopark", 20 Ağustos'ta vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yeniköy Konakları Güzeltepe ödeme şartları!

İstanbul Eyüp Alibeyköy'de Güzeltepe Mahallesi'nde hayata geçirilen Yeniköy Konakları projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Projede fiyatlar 585 bin TL'den başlıyor...

Trabzon Polis Okulu Araklı'ya mı taşınacak?

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Pelitli Mahallesi'nde bulunan Polis Okulu'nun taşınmasına karar verildi. Esiroğlu'na taşınması planlanan Polis Okulu'nun Araklı Kalecik'e yapılması gündeme geldi.

Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi'nin binası 20.8 milyon TL'ye satılıyor!

Akçaabat İcra Dairesi, Trabzon Akçaabat Yıldızlı-Merkez Mahallesi'nde bulunan Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi binası 20 milyon 885 bin TL'ye satışa çıkardı.

konaklar mahallesi trabzon konağı ne zaman açılacak Haberi

konaklar mahallesi trabzon konağı ne zaman açılacak


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun '61 Proje' vaadi içerisinde alan bir proje daha hayata geçiyor.


Konaklar Mahallesi'nde yapımı devam eden ve tamamlandığında çok yönlü olarak hizmet verecek Trabzon Konağı’nın yapımına başlandı. 2 bodrum kat, zemin kat ve 1 normal kattan oluşan Trabzon Konağının taban alanı 318 metre kare. Toplam inşaat alanı bin 273 m2 olacak kent konağında 3 adet spor salonu, çocuk oyun odası, dikiş nakış, müzik, bilgisayar ve resim atölyeleri bulunuyor. Engelsiz özelliği de bulunan Trabzon Konağı'nın yapım süresi ihale şartnamesinde 300 gün olarak belirlendi. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçim öncesi verdikleri vaatleri bir bir yerine getirdiklerini kaydederek, 61 Proje içerisinde yer alan Trabzon Konağı’nın yapımına başladık. Tamamlandığında çok yönlü olarak hizmet verecek Trabzon...